Sistem başladığından beri beyazlamayan asfalt 2 saat içerisinde 15-20 cm kar ile tanıştı. Şükürler olsun.
Karr11 tarafından yazılan gönderiler
-
-
O yeşillik buraya da ulaştı göz gözü görmüyor...
-
Konumumda sistem başladığından beri yerde hiç kar görememiştim. Şuan beyaz olmayan tek bir yer yok
-
Sistem bitmiştir. Konumumda yerde beyazlama dahi olmadı. Geceden beri hep yağdı ancak hiç tutmadı. Çatılar ve arabalarda çok az tuttu. Beklediğimden çok daha kötü bir sistem oldu konumumda.
-
bizdede 18.00 a kadae yoğun 18.00 sonrası sabah 09.00 a kadar orta kuvvette kar vermiş
O saatlere çok güvenmeyin derim. Radar iyice eridi. Ve yeni kütleler gelmeyecek. Akşam en geç 10 a kadar İstanbul' un hiç bir yerinde kar kalmaz bence.
-
İstanbul Fatih' deyim sürekli bir yağış vardı. Ama kalitesiz yağıyor tutmuyor. Üstelik sıcaklık -1.2. Şuan zayıflıyor yağış. Yerler tutmadı hiç. Benimle aynı durumda olan herkese geçmiş olsun.
-
Radar gerçekten şu anda dek moduna girmeye başlamış durumda. Radar da Karadeniz üzerinde gözüken pençe misali yeşil kütleler artık parçalanarak gelmeye başlayacaklar. Ve her bir parça vurduğu yerde sıcaklığı anlık eksili değerlere düşürecektir. Ve o dek diye bahsettiğimiz sağanak şeklinde bulgur bulgur yağışları bekleyip göreceğiz.
-
Kayaşehir
Bulunduğun yerde güzel yağış vardı 1-2 saat boyunca ancak şuan durgun gözüküyor. Kar varsa bile çok yağmıyordur. Kütleler devam ediyor gelmeye akın akın. Tekrar başlayacaktır orda da. Ama sıcaklık hala beklenilen değerlerde değil bana göre. Köklü bir değişim olacak bence. Bu kaçınılmaz.
-
Alarm kurdum saat 6 ya uyanıp bakıyım dedim hala aynı herkes patladı bu saatten sonrada pek bşy olmaz geçmiş olsun
Sizin yeriniz neresi.
-
Radar da her koyu yeşil kütle yaklaştığında sıcaklığı 0 lı değerlere çekiyor. Yağış zayıfladığında tekrar 1 li değerlere çıkıyor. Beklenilen soğumayı hala yakalayamadık dengesizlik var. 6-8 arası en idealiydi bana göre bakalım neler olacak.
-
Yeriniz neresi sizin
Fatih Balat arasında kalıyor. Fatih diye geçiyor. Radar da IST yazısının I harfinin sol üstündeki bölge tam. Sahile çok yakınım. Avrupa yakası boğaz hattının hizasında en altlarda
-
Dek yağışına dönecek artık radarda ne kaparsa
Uyuyanlar çok şey kaçırıyor. Sıcaklık tekrar 0.8 e düştü. Tipi şeklinde yağıyor. Göz gözü görmüyor. Az daha soğuk olsaymış tadından yenmezmiş
-
Hocam Avrupa yakası yağışlar devam dimi bitti diyenler varda
Devam tabii radar dolu. Ancak Anadolu yakası kadar etkili yağışlar yok. Arada vur kaçlar yapacak. Bu yağışlarda deniz etkisi kar (DEK) ya da onun kuvvetine yakın yağışlar olacak gibi duruyor.
-
Yağış durdu ama gök gürledi. Garip şeyler oluyor. Sıcaklık 2 nokta arttı 1 derece oldu tekrar Fatih' de. Garip şeyler oluyor. Sel akmaz inşallah yine :'D
-
Fatih 0.8 e düştü. İnce koyu yeşil kütle tam üzerimize oturuyordu. Kandırdım deyip yolunu değiştirdi :D