poyrazla sıcaklıklar yükseldi diyorlar hocalarımız karayelle aniden soğuk yaşıyacaz ve kar yağışını tipi yi geri alıcaz
Katılıyorum ancak karayel gelene cephe iyice zayıflayacak. Dek takibine kalacağız. Uzun bir gece bizi bekliyor...
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturpoyrazla sıcaklıklar yükseldi diyorlar hocalarımız karayelle aniden soğuk yaşıyacaz ve kar yağışını tipi yi geri alıcaz
Katılıyorum ancak karayel gelene cephe iyice zayıflayacak. Dek takibine kalacağız. Uzun bir gece bizi bekliyor...
Fatih 1.4 kar yerini yağmur a bıraktı
esenler anlık yoğun yağmur
Fatih' de öyle yağmura çevirdi iyice arada kar atıyor.
Sanki radardan yağışlar çekiliyor
Yağış kesilirmi
Gece 4 e kadar parça parça yağışlar azalır avrupa yakası için. Anadolu yakası sabahın ilerleyen saatlerine kadar devam eder gibi duruyor.
Fatih' de yağış kky a döndü. Sıcaklık 0.5 den 1.3 e yükseldi
Yağış yağmura dönüyor ne saçma
Çok ama çok kısa süreliğine böyle durumlar yaşanabilir. Bunun sebebi de nem oranı artıyor. Derecelerde anlık yükselişler olabiliyor. Ancak karayel ile birlikte soğuk etkisini iyice gösterecektir. O yüksek nem oranları hep yüksek kalsın diye dua edeceğiz. Çünkü bize şiddetli kar yağışları olarak geri dönecektir
Keşke Sarıyer'in yerinde olsaydım demiştim kar tahminlerini görünce :D
İyi demişsin aslında. Daha oraya dek ler çökmeye başladığı zaman göreceğiz. Sarıyer dek konusunda hep İstanbul' un önde gelen ilçelerinden biri olmuştur.
Konumumda bu gidişle zor duruyo yağmur hafifledi ama sıcaklık artmaya devam ediyor
İçin rahat olsun kardeşim ilerleyen saatlerde kopacaksınız Ama o zaman da yaz kopuyoruz diye...
Saatler gece 11-12 sularında İstanbul un her noktasında yerde kar örtüsü olacaktır...
Fatih kar yağışı az da olsa hafifledi. Ama yine de güzel yağıyor. Sıcaklık 0.7 ye düştü. Beklediğimizden daha güzel bir sistem alacağımız netleşti diyebiliriz bence. Konumumda bile 5-10 cm kar bekliyorum. Rakım 10 sahile çok yakınım.
İnşallah kıyılar için de geçerli olur bu Şimdilik yağmur devam ediyor
Rakım 10 dayım. Lapa lapa yağıyor. İstanbul Fatih arabalar çatılar tuttu. Sahile yürüyerek 10 dk mesafedeyim.
Fatih sıcaklık 1 dereceye düştü. Arabalar çatılar iyice tutuyor.
Fatih sıcaklık 1.2 dewpoint -1.5 lapa lapa çok güzel yağıyor sonunda gol
Fatih sulu kar sıcaklık 1.7 dereceye düştü. Sulu kar ama arabaların üstünde tutmaya başladı. Hava hızla soğuyor.
Fatih' te yoğun yağmur etkisini tekrar göstermeye başladı =D Bir ara 5 dk lığına şaka yaptı sulu kara döndü.