İstanbul Fatih sıcaklık 2.8 derece şiddetli yağmur hayatı olumsuz etkilemeye başladı :'D
Fatih anlık sulu kara dönmeye başladı =D
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturİstanbul Fatih sıcaklık 2.8 derece şiddetli yağmur hayatı olumsuz etkilemeye başladı :'D
Fatih anlık sulu kara dönmeye başladı =D
İstanbul Fatih sıcaklık 2.8 derece şiddetli yağmur hayatı olumsuz etkilemeye başladı :'D
İstanbul Fatih yağmurun arasından seyrek seyrek kar atmaya başladı. Kky a dönüyor.
Sıcaklıklar düşmeye başlamış olması lazım. Avrupa yakası geneli. Kontrol edin
Avrupa yakası radar da ki kütleler ile çepeçevre sarılmadan sıcaklıklarda ciddi değişiklikler beklemeyin derim. Yağış ile soğuk daha çakışmadı
onuda tercih ederim ama seyirlik kar her zaman daha güzeldir yağmurun arasındaki küçük kar tanelerinden lapa lapa ya dönen kar taneleri
Ve bir anda yağmurun şırıltısının sesini büyük bir sessizliğe bırakması...
Sahil bandı için üzücü bir tablo çıkabilir. Yoksa iç kesimler hele ki gece sıcaklığından nasiplenir.
Kesinlikle katılıyorum. Ben beklerken sizin oralardan kar haberleri gelmeye başlar. Buralarda ise o sırada yağmur olur. Alışıla geldik bir durum ama konumumda dahil havada da olsa güzel seyirlik bir yağış olacağını düşünüyorum.
Kar yağışının tahmin edilenlerden geç başlamasına sebep olacak bir şey yok bence. Yağışların erken gelmesi sıcaklıklarında erken düşmesine neden olacaktır. Yani terazi de bir taraf atak yaparsa diğeri de atak yapar. Yağış erken gelirse söz karşı tarafa (Sıcaklıklara) düşer. Nokta nokta düşüşü takip edeceğiz burada olanlar ile birlikte Zaten ben yağmur dan kar a dönen yağışı izlemeyi daha keyifli buluyorum
Tahmin edildiği üzere sıcaklık hızla artıyor. Konumum an itibari ile 6 derece
kuzeyden de kütleler iniyor bence yağış bitene kadar 1 2 cm görürüz
Keşke bu İstanbul geneli için olsa Yağışların azalması ile birlikte kıyılarda da sıcaklık düşmeye başlayacak. Sadece İstanbul' un yüksek bölgelerinde bu dediğin olacak gibi. Hatta belki 1-2 değil 5 cm kar örtüsü olur rakımı yüksek yerlerde. Ama kıyılar için genel anlamda durum vasat. Yağışların %60 ı yağmur %10 kky %30 sulu kar ve kar şeklinde olması yüksek ihtimal.
Yağışların gelmesi ile birlikte sıcaklıklar (hava sıcaklıkları) en yüksek kıyılarda 7 dereceyi görür gibi duruyor. İlerleyen saatlerde radardan çok hava sıcaklıklarını takip ediyor olacağız.
İstanbul a kütlelerin yaklaşması ile birlikte nem oranı ve sıcaklıkta orantılı olarak artıyor. Konumum (Fatih) için sağanak yağıştan dolayı sel akacakmış gibi duruyor :'D Gece yağış bitmeden sıcaklıklarda dengelenir umarım.