hayirli gecelerrr...
mehmet civan tarafından yazılan gönderiler
-
-
-
mustafa28 Namikkastamonu dogum gununuz kutlu olsun. nice guzel yaslara....
-
yani oyunu domine eden bir takima karsi kontraatak futbolu neredeyse tek secenektir. heleki takim 10 kisiyse. tebrik ederim besiktas guzel bir mac cikardi. bos alanlari iyi degerlendirdi. hizli oyunculariyla guzel cikti. birde topu ayaklarina takmasalardi 1-2 gol daha olurdu. galatasayda atabilirdi tabi. pozisyonlara girmiycem. firat aydinus u bekliycem.
iki takimada tebrikler guzel mucadeleydi.
bu arada okan buruk uda tebrik ederim. mac sonu aciklamasiyla ne kadar olgun karakterli ve terbiyeli bir hoca oldugunu bir kez daha gosterdi. -
gunaydinlar
-
vallahi basima agri saplandi
-
Amrabat'ın emeklerine yazık oldu valla.
el nesry zaten ilk 45 de alinmalydi cenk tosun bu maciarin adami. 2 tane golu vardi en az
-
hakkatten sinir ettiler yani
-
ben skriniardan bekliyordum penalti
-
topu havaya dikene bisey diyemem ama fred tadic bunlar bilekleri saglam adamlar.
-
Penaltılar sonucu Rangers tur atlıyor
3 tanede kacmaz ama. fenerin hakkiydi
-
tamam ya tur geldi artik.
butun maci ayakta izledim her galatasaray taraftari gibi. su kulture diger takimlarinda sahip olmasi dilegiyle -
fener farka gidicek gibi hatayla gol yememsi lazim
-
Bu saatten sonra zor be abi sen istediğin kadar sesini duyurmaya çalış ancak umrunda olmayacaksın kimsenin veya kimselerin ,kanser gibi yayılmış her dalda yandaşlar.
-
"Bu ülkede hiçbir iş adam akıllı yürümüyor" konuyu devam ettirmeye gerek yok sanırım
ulkede dogru durust yurumeyen seylerin sebebi sence diyalog eksikligi olabilirmi Eren bir sekilde orta yolu bulucaz kutuplasmaya ayrismaya bolunmeye gerek yok. heleki bunu bekleyenler yeterince varken. spordan sagliga ekonomiden siyasete hepsini duzelticez ama kendimiz duzelticez. bu millet duzelticek. biz duzelticez.