mehmet civan tarafından yazılan gönderiler

Gs bugün kazandı ama defans hattı çok boşluk veriyor ve kontra ataklara çok fırsat veriyor. Bu anlamda deplasman ve şampiyonlar Ligi gibi yüksek tempolu maçlarda baya sıkıntılar yaşar. (Tarih: 12/09/2026 )

pres futbolu oynuyoruz bizim stoperlerimizin atlet olmasi her kosulda cok atik ve yetenekli olmasi gerekir yoksa cooook acik veririz daha. surekli forvet hattina milyon euroluk adamlar aliniyor. madem bu futbolu oynatacaksin stoperlerin yani sira back lerinde defans yonunden elite seviyede olmali. ki galatasarayin daha defans da rotasyonu yok. okan hoca terim felsefesini biraz yanlis okumus o zamanlar defansda bulent korkmazlar popescu lar hakan unsal tarzi topcular vardi. ergun pembe gibi kemik yuzde yuz pasla geriden top cikaran acikkapatan adam vardi adamin lakabi kemik di. ben suan kemikden ziyade tüy ler goruyorum. bakalim bitsubai mi ne o adam nasil cikacak.

Gidemedi ki adam 🙂

aziz yildirim soyledi abi ben buradayken ismail kartal bu takimin basinda olacak diye. ismail kartal bu sekilde gercek bir sebep sunmadan ve bu kabul gorulmeden fenerbahcenin teknik direktorlugunden ayrilamaz. :)

koskoca ulke aziz yildirim konusurken jestlerine mimiklerine azindan cikan kelimelere dikkat etmeden atiyor tutuyor, o isler oyle olmuyor ne yazikki. hala daha aziz yildirimin kim oldugu hakkinda pek bi fikirleri yok bizim medyanin :bakış:

Bu nasıl bir şey

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

uzun yillardir dunyanin en degerli 3. futbol klubu bunlar abi. digerlerini illaki yenecek sansa grup asamalarinda ve elemelerde ustundeki 2 takim olan barcelona ve real ile cok denk gelmediler ise denk geldiklerindede yendiler ise metamatiksel olarak bu ihtimal olusmus olabilir zor olsa da. tabi hersey kulup ve kadro degeri degil lakin bir anlamida elbet var. zaten her sene finallere illaki cikiyorlar. bunlar kadarda finallerde kaybeden baska kulup yok sanirim aklimda oyle kalmis.

ben bir galatasaray taraftari olarak bu adamin gitmesi benim isime gelir. iyi bir teknik direktor. ama lakin herseyden once kalender saygin kaliteli bir insan gordugum en saygin fenerbahcelilerden biri bu adam icin ben fenerbahce maclarini izliyorum. uzuldum yani yazik adama kimse sahip cikmiyor kimse orali olmuyor basarilarini gormezden geliyor. benim icin terim gibi degerli bir insanidr. cok uzucu ismail hocanin basina gelenler. sosyal medya bir yandan taraftar bir yandan olmamasi gereken seyler. ama ayni sevgi ve ozveri ile gorevine devam edecektir eger istenirse oylede fenerbahcelidir.

Oyun ve pozisyonlara bakınca elimizden kaçtı Roma

Yine dünkü maç gibi samanyolundan vurulan şut ile gol yedik... Arkasına güzel gol ve FB nin kaçırdıkları dudak uçuklatan cinstendi.. Olmayınca olmuyor işte

Yine de puan ile başlamak iyi diyelim, zevkli oyundu,eksik kadroya rağmen iyi oyun çıkardı FB

abi ben 3-1 maglubiyetten geldigim icin benim icin 1-1 galibiyet gibi

allah rahmet eylesin fenerbahce camiasinin ve turk futbolunun basi saolsun