bu sistem uzun soluklu ustat su tepemizdeki 1030 biraz batilatiktikmi 2. alcak girtten yukselir
Angora
mehmet civan tarafından yazılan gönderiler
-
-
-
ECMWF — GFS MODEL PAYLAŞIMIdaha bu basinda oldugumuz sistemin farkinda degilsiniz karalar baglayan arkadaslarim.
bu sistem cok guclu. saat basi surprizlerle dolu -
hayırlı kandıller
-
Bunu biz kaçırdık mı zerre yok oralar bende aklımda :D
ben bunun tam hamak oldugunu biliyorum 2010 larda
-
Olabilir yarım saat 1 saat içerisinde yağış gelcek gibi görünüyor sizin otaraflara yağış anında da sıcaklık düşebilir ama bence çok örtü olmaz max 1-2 cm olursa olur o da erir muhtemelen yağış bitince
kutleler ulasabilirse 10 dk ortu yapar. ama uzerimize 600 metreden geliyor ne varsa oraya bosaltiyor. en az 25-30 dbz ulasmasi lazim ama zor gibi bakalim.
-
ANLIK DURUM (12 Şubat - 16.17)
5,3
Çok Bulutlu
Yağış
0.34
H
Nem
75
Rüzgar
16
A. Basınç
1014,6
D.İ.Basınç
1028,4
-
Bence sizin orası ucundan da olsa bir şeyler alır burası akşama kadar bir şey alırsa alır almazsa zaten sıcaklık çok sınırda önümüzdeki sisteme odaklandım ben bitirdim bu sistemciği kafad
suan 5.3 20 dk ya 3 derece altina dusebilecegini dusunuyorum
-
Burası sabahtan beri boş abi heralde böyle bitecek burası
vortex in merkezindeydiniz. suan 5.6 dereceyiz sence ne olur Athena
-
havada kar kokusu var.. hemde baya
-
yarim saat daha bu sekilde devam ederse mgm uyari vermeli marmara guneydogusu icin ozellikle yukseklere aksam icin. bu vortex in bir yere gittigi yok. yada vortex guney dogu hamlesini yapmali.diger turlu kutahya eskisehir bilecik afyon hatti
-
Gfs öğlen güncellemesi sona ermiştir takip eden herkese teşekkür eder iyi günler dileirim.
-
Sinan Aligunaydin Çağrı Erdal EnesT_ mertcan1806 mehmet civan aleykümselam, hayırlı günler herkese
kar geliyor heralde abi. saatimi kurayim ben 2 saate. o kutleler buraya ulasirsa saf kar aliriz. yine uyku yok
-
Ortalamada da azorun güçlenmesi söz konusu
SABAH:
ÖĞLEN:
-
hayirli gunler arkadaslar benim nobetim biter. aksama gorusuruk