Whisper buradada bayagi bayagi hizlaniyor abi yavas yavas
mehmet civan tarafından yazılan gönderiler
-
-
bursa ve cevresi 30dk 1 saate basliyor arkadaslar
-
Hayırlı Sabahlar
hayirli sabahlar baskan ve tum sakinlerimiz
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. sabir 2 saat kadar daha

-
bursa goruklede 15 dk once bahardan kalma gunluk guneslik bir hava varken (gunes gozlugu takmak zorunda kaldim) suan birden kar bastirdi direk. mart dada sistem farkli oluyor cidden
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
guney marmara kutleleri yavas yavas radara girmeye basliyor -
cayir cimen tutmus.yollarda tutar 1 saate savusturarak yagiyor daha yeni baslamis belli
-
Yarın ki dek mi cephe yağışımi İstanbul için
dek diye biliyorum
-
bursa goruklede muazzam kar yagisi var

-
resim atin arkadaslar resim
-
İstanbul konusuna yazdım bu sefer
musait oldugunuzda marmara icinde bekleriz. balikesirli arkadaslarimiz var soran. ben bursadayim misal. kocaeli yalova tarafindan arkadaslarimiz var. onlarda bekler
-
Bu sistemde 2 tane 24 ocak oluşumu çıkabilir Perşembe ve Pazar günleri
ustat son durumlar nasil varmi gelisme
-
"allaha herseyi anlatacagim"
sunu her gordugumde bogazimda bir dugum olur yutkunam gozlerim dolar kendimi tutarim. bu dunyada da zulumu gordun cennet senin olsun yavrucak... hepsini soyle hepsini anlat hepsini sikayet et guzel cocuk.. -
benim icin sistem olmadigi zamanlardaki aktiflik daha onemli.
ayriyetten kis basinda 2500 bandindan- 2,941 Üye ye gelmisiz 3 aylik donemde yuzde 20 lik bir buyume demek bu cok guzel.
- 2,941 Üye ye gelmisiz 3 aylik donemde yuzde 20 lik bir buyume demek bu cok guzel.
-
gunduzculere gunaydin biz gececiler artik yatar
modelleri bos birakmayin kacmasin sistemler