Vallaha beklemezdim yağcağını denize 0 vakfıkebir Trabzon kar başladı
gozun aydin
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturVallaha beklemezdim yağcağını denize 0 vakfıkebir Trabzon kar başladı
gozun aydin
Salihe yazdığımi burayada yazdım zannettim.
Efsane olabilecek sistem tarihim 20 şubattan önce olmaz.25 Şubattan sonrasında kalmaz. Öncesinde gelebilecek sistemlerin efsane olabileceğini düşünmüyorum. Tabi yanilabilirizde ama ben 20 subat civarını bekleyeceğim.
her zaman tutacak diye bir kaide yokki hocam. siz tarihleri verin biz takip edelim kafi.
mustafa28 Allah Razı Olsun 🤲🏻🤲🏻
ustad gecmis olsun
duyulmusmu acaba bolgede... gecmis olsun
nice saglikli huzurlu yaslara burak hocam
eline saglik hocam
Marmara geneli 1-2 gün boyunca güzel yagislar alacak
bekliyoruz bakalim ustat. guzel bir yagis alalim 3-5 senedir kuraklik iyice artti. dogru duzgun su yoktu derelerde. bu sene o acigi kapatalim insallah
Htckyuo hosgeldiniz
İyi günler herkese.. Bugün kimse hal hatır yazmamış
selamlar
ailesi.....
hmm. arada gazetelerde okuyoruz ya. 120km ile esti limanda tekler batti kiyiya vurdu falan. sanirim o potansiyeli olan bir firtina bu Whisper
guney marmara siklonik sistemleri sever THE_AZOR trakyeda faydalanir. dedigin gibi siklonik sistemler i severiz marmara olarak
:elkaldıranadam:
trakyadan busenede bise meklememek lazim.bukadar fabrika varken kar yagmaz.yagsada tutmaz.
fabrrikalarin olmasi uzun vadede iklim degisimine katkisi olabilir lakin kisa vadede bu kadar keskin bir etki ongorulemez
mehmet civan geçmiş olsun hocam. Nane, limon, zencefil, bal devam edin. İyileşseniz bile 2 günde bir içmek gerekir bu soğuklarda👏
aldim bugun karisik bir poset cayi orjinalinin yerini tutar heralde.
tesekkur ederim tavsiye icin
Geçmiş olsun Mehmet abi acil şifalar diliyorum
mehmet civan geçmiş olsun abi sen 34 değil 24 gösteriyorsun hemen atlatırsın 😀
saolun tesekkur ediyorum. ben daha 18 yasinda hissediyorum zaten eren ![]()
hayirli olsun konumuz hocam. umarim bol bol tartisiriz yeni bir seyler ogreniriz bu konu altinda
Geçmiş olsun hocam..Tez şifa inşallah
sagol Whisper gecti sayilir bugun mide agrim bulantim azaldi bayagi. bogazimda yavas yavas iniyor.