Hatta 2 arkadaşım şu sıralar model veri derken iyi yol kat ediyorlar foruma da gelmelerini rica ettim
gelsinler bu isin ilk mektebi burasi. ilerde sorarlarsa alayliyiz desinler
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHatta 2 arkadaşım şu sıralar model veri derken iyi yol kat ediyorlar foruma da gelmelerini rica ettim
gelsinler bu isin ilk mektebi burasi. ilerde sorarlarsa alayliyiz desinler
mehmet civan sanal alemin kralı 😎 hoşgeldin abi nerelerdesin.
buralardayim ben eren surekli is temposundan dolayi biraz arka planda kaliyorum ama takip ediyorum forumu. saolasin iyi kucuk bir operasyon gecirdim tatildeyim bu ara. sizler nasilsiniz
iyiki dogdun saadet iyiki burdasin. renk katiyorsun forumumuza.
Grubunu namağlup lider bitiren ve avrupa maç larına sadece 1.5 ay kalmışken fatih terim yollanıyorsa bu ülkede sabri sarıoğlu bile teknik trektör olursa artık şaşırmam.
o zaman isi bilenler etkin olmaliki yonetimde denetim mekanizmasi calissin. gerci bende konusuyorumda cok bisey bilmiyorum bir futbol takiminin idaresi hususunda.
beklemedeyiz hocam
beraber bu cati altinda nice senelerde bulusmak dilegiyle. dogum gunleriniz kutlu olsun arkadaslar.
Artık fazlasıyla inanıyorum ki CFS modelini Türk bir kar sever güncelliyor
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
bunu hep yazarim. cfs gozden kacmistir lakin son senelerde gelen sistemleri 300h dan bozmadan getiren model cfs dir.
Gözün aydın hocam .
orda siddette bazen cisenti gibi kesinitisz devam ediyor halen. su yagislardan kapabildigimizi kapmamiz lazim sinan hocam bursa gibi su cenneti bir sehirde dagdan gelen gelen sularin azalmaya basladigi soyleniyor. ve bilinen tarihte hic yasanmamis
bursada yagmur basladi
takipteyiz hocam. ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
her sekilde her kosulda
Modellere bu ara bakmanıza gerek yok akıllı bilgisayar yükseği gördümü en az 3-5 gün değiştirmez çıktıları bi sağa bi sola verir durur o yüzden güncel ve tahmine değer olması için 3-4 gün dikkate almam çıktıları..Zaten kasımın 2.yarısına hazırlanırken modelin soğuk çıktılara yöneldiğini fark edeceksiniz.
Hatta bir ekleme yapayım kasım 2. Yarısından sonra beklediğim sert sistem muhtemelen doğu avrupa üzerine inecek ancak değişme ihtimali hala çok yüksek o yüzden heveslenmeden takip edelim
sen ole yazdinmi biz yinede hevesleniriz burak hocam. gelsin gelmesin ruzgari yeter ![]()
ortalama yuzde 12 kar yagisli 10 gun uzeri kasim diagrami gelecek aylar icin umut vaad ediyor. 2021-2022 kisinin potansiyelini kis bitiminde patern olarak detayli bir sekilde karsilastirmak gerekli. ne getirir tam net degil farkli bir kis olacak gibi.
demekki bugun hava guzel olacak mustafa abi ![]()