mehmet civan tarafından yazılan gönderiler
-
-
Vallah uykudan fırladım açtım.Benden önce konusunda Henry Ford UsTaD not etmişler.
Yani bilgi verilmiş sadece sohbetten olmamış

ya goruyom aslinda siralamada basketbol var acip baksam yetiscekmisim

neyse araya gitmesin... sampiyon takimimiz var ne kadar gurur duysak az helal olsun aslanlara

-
-
-
ah beee kacirdim maci
halbuki 2 saattir basketbol konusu yaziyorda orda ha simdi bakarim ha sonra bakarim. meger mac varmis
neyse kazanmisiz tebrikler efes....!!
bole onemli olaylari her zaman sohbet e link atarsin bu sefer atmamissin mustafa abi

hayir bende diom millet nerde cok sessiz bu aksam
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
-
-
-
-
alafranga
-
-
-
hocam bi arkadasim soruyorda .6.2021 Haziran Cumartesi =Denizli
en dusuk kac olur
eline saglik sahut... :olumlu: