mehmet civan 1 saate atarım. Hafif şu an

Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturmehmet civan 1 saate atarım. Hafif şu an
akdeniz uzerinde -28 gayet yeterli
Sabaha kadar biz mehmet civan ile boyar hallederiz 😊
gectim basina abi pc nin.
vay be ne macti ama
mehmet civan tutmaya başladı abi Sarıyer’de Eren
Bu kütleleri ne zaman kadar kar olarak almaya devam ederiz acaba ?
zabaga kadar/// yeni uyandim bi ayikayum abicam. bu sabah icin aksiyon vardi ne oldu bilmiyorum 2-3 saate baslamasi lazimdi.
Benim kalmam sorun değilde arabayla kalırsam babamla ufak bir sürtüşme yaşanabilir
valla artik benim her koyde bi traktorcu var
onun inişi farklıydı direkt indi. Bu dönüp duruyor arada fark var. Ha dek olur mezosiklon olur onu bilemem ama bu soğuklar da hep inmiyor bizim enlemlere en güzel şekliyle almak istiyor insan. Biraz doyumsuz olduk sanırım ama bu kadar yıl kar alamayınca insan ister istemez fazlasını istiyor 😀
biliyom harunum bende ayni,
Bilgileri çarpıştırmayın toplayın çıkarın doğru sonucu bulun
yok benim derdim kendini skintiya sokmasin harun. bilgileri dogru soylemeye calistigini anliyorum ama o durum yok iste azorsuz bi yol bulmaya caliscaz azoru gorene kadar
ben burdayim haruna derdimi anlatmaya calisiyom
gidişat iyiye gidiyor ama hiçbir güncelleme de soğuğun direkt indiğini göremedik. Demek ki sıkıntılar var. Düzelir inşallah. Öğlen ortalama da Azor iyi duruyor şu anlık. Bakalım akşam ne olacak
harun once bi 2-3 gunumuzu kurtaralim ardina dek olur turn arround olur bisseyler kovalariz. sen ne zaman bir sistemin bagira bagira indigini gordun. ben hic gormedim. 2017 deki efsane son 1 gunde belli oldu dek ustune dek indi 4 gun. her gun 1 gun daha uzadi,
Ben şu anki modeli yorumladınız sandım gidişata mükemmel dediğinizi anlamadım kusura bakmayın o zaman
Sinan abi total snow alabilyormuyuz