mehmet civan tarafından yazılan gönderiler

hocamizin aciklamasini bekleyelim. kendisinin yorumlari modeller bazli degildir. semih hoca modellere son 2-3 gun kala etkilenecek dar alanlar icin bakar.

sistem etelenmistir erken hareket etmistir. kendisi yazacaktir buradan.

hocam ister konu acin ister buradan devam edin. sistem gelsin gelmesin bizim tek istedigimiz sizin aklinizdakilerin parmaklarinizdan dokulmesi. ayrica biz diger olusumlara benzemeyiz ustad sistem gelmedimi daha da bi bagrimiza basiyoruz hocalarimizi :hs: olarak. ;)

buraya gelip site disi sizi rencide etmeye calisanlar oldugunda farkeder izin vermeyiz. :hs: olarak bu cati altinda hepimiz atmosfer e kafa tutulmayacagini cok iyi biliriz. biz buradayiz, bir aileyiz.

sizin ve tum hocalarimizin tek kelimesi hepimiz icin cok degerli...

:güneş::yagmur::karyagisli::fırtına:

hocam elinize emeginize saglik. sistem balikesir merkezin hemen 10km kuzeyinden baslamak uzere son 25-30 senenin en agir kis sartlarini getirdi. buna mini 87 diyebiliriz. koylerde yer yer 1 - 1.5 - 2 metre birikimler mevcut. zaten sehir merkezinde bile 60cm yi gecti. sizi tebrik ediyorum. yolarin acilabildigi yerlere kadar gittim su goruntuler ile karsi karsiya kaldim. cikamadigim yerlerde kar evleri damlari yutmus bugun ulasima acilacak diyorlar gidebilirsem cekecegim.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
    The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

resimler ibirler davutlar mahallesinden bunun biraz daha ustu olan caypinar mahallesine cikamadim.

(bu arada o gordugunuz tek katli yapilarin tabaninda 50cm den fazla su basmani temeli var)

Dekleri nerden takip edebiliriz mgm radar hariç'?

butun yankilar mgm nin radar sahalarindan gelen verilerin caprazlanmasiyla elde edilir. uydulardan bir takim ust katman goruntulerini elde edebiliyoruz. mgm radari haric takip edemezsin. fakat mgm nin radarindan gelen verileri kullanan baska app ler var. sen tam olarak neyi istiyorsun.

balikesir merkezden 10km mesafede ibirler tarafi. ben gidemedim ama balikesirden gitmek isteyen varsa 4x4 gerekli 15km den sonra 50cm yi geciyor fazlasida vardir yollar ulasima kapali.