Sabah göre güzel tabi ona bişey demem ama mükemmel de sayılmaz tabi mükemmel anlayışına göre değişir öznel yargı sonuç olarak 😂
gidishata bakarim ben modelin ne gosterdigi ikici planda. bir sonraki guncellemede anlarsin demek istedigimi
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSabah göre güzel tabi ona bişey demem ama mükemmel de sayılmaz tabi mükemmel anlayışına göre değişir öznel yargı sonuç olarak 😂
gidishata bakarim ben modelin ne gosterdigi ikici planda. bir sonraki guncellemede anlarsin demek istedigimi
boyle boyle uzaticaz Snow Hound sen sabahki guncellemeye bakmadin galiba
ohhhhh beeeeee vallahi sabahtan beri fenalik geldiydi cikin yukari bakin paylasimlarima yemin ediyorum icim sismisti
bariz daha iyi
Abim Azor gronlanda gidip şişmedi. Bağlantı daha güçlü. Çok değişim var ama yeter mi belli değil. Soğuk gene şişti işte bu sıkıntı
harun sistemi asil indiren yuksek.
iskandinav 5m yukseldi guzel
İyi mi geliyor
ayni gibi. ama 5 mb lik degisim var izlanda daha yuksek kuzimizdeki alcak
ab 5mb derin kuziyimizdeki
96h cok onemli
tahmin yapamadim lakin genel tahminlere baktim mgm dahil diger modeller sabah 7 den sonra karla karsik ihtimali var avrupa icin ic kesimlerde arnavutkoyden sonra birazdaha yogun ve su orani dusuk. ogleye kadar genelde sulu kar. sonra yagmur agirlikli. anadolu sicaklik konusunda bir nebze daha iyi lakin o tarafdada yagis skintisi var. asil aksiyonu carsamda ilk saatlerden itibarek gordum ben istanbulda. tabi istanbul icin sinirda sistemlerde pek hakim degilim cografyayi bilmiyorum.
Yolda kalma korkum olmasa direkt kaçacağım Sarıyer'den
aslinda vergi mgm ama 50-100 km batili dogulu da olabilir. kestirmek guc
yarin sabah 7 gibi cerkezoy ve kuzeyi yogun kar yagisi alicak 6 saat kadar
Gözün hareketine bakılırsa olmaz gibi abi
goz 3 saattir hareketsiz. suan daha guneyde olmasi lazimdi. inmedi