bi yerlere vuracakti bu belli oldu. daha eklenebilirde
mehmet civan tarafından yazılan gönderiler
-
-
Mehmet3454 fikirlerini buraya yazabilirsin
herhangi bir veri ile uyusmayan bir tahminin var ise yada illaki birseyler yazmak istiyorsan burayi kullanabilirsin. -
Bugün bile sıcaklık sınırda yarın büyük ihtimal tamamen yağmur döner. Kütlelerde aynı şekil sıyırmaya devam ettiğine göre ben bir sonraki sistemi beklemeye geçiyorum 😴
yarin sicaklik 2 derece dusecek diyor mgm
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. eyvah yine arabayi cektircez
benden haber alamazsaniz baikesirin tam uzerindeki soldaki yuvarlak varya. haber verin akut a beni ordan alsinlar.telefonda cekmiyo orda.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
ColdFire10 kubas a gidebilme imkanin varsa. 1 saat sonra orda yakalayabilirsin. manyas rakimi yetmeyebilir sistem icin
-
Kağıthanede de aynı
kutleler 2 saat once girseydi super dide kutle geldi sicaklik yukseldi
-
Sinan hocam güney Marmara olarak kar gorebilecek miyiz ?
sinan hocamin gorusunu aldiktan sonra bolge konusunada bakabilirsin genelde aktif bir sekilde paylasiyorum orada
-
ECMWF SABAH GÜNCELLEMESİ TAMAMLANMIŞTIR.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. eline saglik Snow Hound 1-2 biseyler verdi yine.
-
Sabah muthis cikmis gfs ve ecmwf insallah bozmadan gelecek
biseyler deniyor modeller zakum001 ama alicaz sistem. bu paternde genelde bos gecmiyoruz extrem durumlarda olmadikca.
-
Ecmwf paylaşacak yok mu?
musaitsen paylasabilirsin Snow Hound
degilsen ben musaitim -
basaksehir arvautkoy arasinda bir tabiat parki var 200mt rakimli ben istanbulda olsam suan oradaydim
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
guney marmara hazirlansin vortex tahminlerden min 2 kat fazla kutle olusturuyor. bu sekilde devam ederse marmara denizininde destegiyle beyazlariz. 30dbz ile basladi karadenizde.
35-40 dbz ye kadar uretecek. -
Malesef hocam ben de bilmiyorum, windy den baktigimda surekli aliyoruz kütleyi hic bosta kalmiyoruz valla
2 saatlik kutle hali hazirda var. sicaklik yukselmesse super