mehmet civan tarafından yazılan gönderiler
-
-
karadenizde haberler neler arkadaslar onlemler alinmistir umarim dere yataklari sehir merkezlerinin tabani dedigimiz cukurda kalan yerlesim yerleri...
yagislar ortalama olarak veriliyor calistirmalarda ulkemiz icin neredeyse en yuksek cozunurluk 23km civarlarinda. ama bu sistem yeryuzu sicakligi yuksek sayilabilecek derecelerde giris yaptigi icin kutleler dar alanlarda yukselme egiliminde 5km yakininda durum normal iken orada 10-30 dk da siddetli yagislar birakabilir. (orografik)
bu surpriz yagislari yakalayabilmemiz icin en dusuk 3km cozunurlukte 300-500km genislikte calistirmalar yapmamiz gerekli. hatta grey-zone 500mt ile cozulebilecek aksiyonlarda oluyor fakat suan bizim ulkemiz icin bu smilasyonlar ya yeterince yapilmiyor yada ulasamiyoruz diyebiliriz.
biz onlemimizi alalim bugun bati ve ozellikle orta karadeniz aksamdan itibaren yarin dahil karadenizin dogusu -
Kadınlar voleybol da tam gaz yine devam
Çin'i 3-0 mağlup eden takımımız milletler Ligi'nde finale yükseldi
Rakip malum takımlardan birisi Brezilya
Filenin Sultanları, 2026 FIVB Milletler Ligi finalinde yarın TSİ 14.30'da Brezilya ile karşılaşacak.
Helal olsun sizlere

ilk 2 set cok rahat son set biraz daha nazaran cekismeli gecti, ama herzaman bir potansiyeli oldugu belliydi Çin in. italya bu sefer ayagimiza takilamayacak bu rahatlikla cikarsa bizimkiler ben aliriz maci diye dusunuyorum musatafa abi yarin cok guzel bir mac izleyecegiz umarim bizim bizim lehimize olur.

-
normalde Bursa/Osmangazi'de yaşıyorum hocam burası da şanssız dek konusunda demekki kaderim bu 😂 En fazla Bursa'da nasıl hep Uludağ'a gidiyorsam oradada Kartepe 'ye gideceğim galiba artık yapacak bişey yok . bilgilendirme için çok sağolun bu arada 🙏🏼🙏🏼
bursayi dekli sistemde bati karadeniz, kocaeli ardina direk yazarim lakin golcukte sicaklik yettigi zaman yagis rejimi gucludur.
-
Kocaeli/Gölcük'te yaşayan varmı? DEK konusunda ve genel anlamda kar/yağmur konusunda nasıl bir şehir? Eylül ayı itibariyle büyük bi ihtimalle üniversite için oraya geleceğimde 😀
kocaeli dek icin ulkemizedeki en avantajli bir kac sehirden bir tanesidir. golcukte bir o kadar sanssizdir. biraz mikroklima da var oralarda billdigim kadariyla yalovada yetismeyen narenciye yok arti kivi vs. ama bu demek degildirki her zaman boyle olacak.
soyle dusun bence aksiyon olan yerlere cok yakin kuneybatinda uludag kuzeyinde kartepe hemen dogunda bolu daglar istedigin zaman ulasabilicegin yerler var
-
bu kadar kısa vadede değişimler oluyorsa, şahsen ben sistem içinde bile değişimlerin mümkün olduğunu düşünüyorum. Bu sebepten dolayı beklendiği gibi yağışta olabilir, daha da kuvvetli olabilir.
yaz mevsiminde degisimler olacak tabiki sistem girdigi yerlerde 30 derece sicaklik var yeryuzunde 850 ve 500 de buna gore sicakliklar var ve dolayisiyla dinamik kosullar soz konusu her an degisimlere acik. selde olur yagis cizgisi 100-150 km de oynar kuru bir havada olur. artan azalan yerler olacaktir
yaz mevsimi takiplerinde her zaman en son ciktiya guvenilir ulkemizde ozellikle denizel kesimlerde. -
Ben 5060 veya 4070 laptop bakıyorum şimdilik valla 50-60 k sıfırları 2.el temiz düşürebilirsemm alırım ,bu fiyatlara masaüstünde ne sistem dizilir

gece bakicam. simdi bakayim desem en az 3-4 saatimi alir. hem bende bi piyasa takibi yapmis olurum bayadir bakmiyordum bahane olsun madem. cunku gecende biri sordu bilemedim sen nasil bilgisayarcisin dedi

hergun yenisi cikiyor takip etmekte zor artik -
oyunda oynuyorum
dota2 oynuyorum ben 120 fps aliyorum en yuksekte. tabi bazi oyunlar olmayabilir ve cok pro oynuyorsan bilemem.

-
laptoplarda hangi markayı önerirsiniz kalite bakımından yakın zamanda olmasada yurt dısına cıkıcam giderken alabilirim acer,casper,monster bunların kronikleri vardı zamanında düzeldi mi ?
3-5 fazla ver macbook al ardina bakma eren. bu m4 ler var 15inch onlar onlarin fiyati iyi gibi digerlerine gore illaki en son model dersen m5 ler var oda yetmez dersen pro lari var ama bende air var daha sarjini bitiremedim. sabah aliyorum aksama yuzde 30 larda takiyorum sarja
-
kazasiz belasiz

-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 

-
Aleykümselam mehmet civan , bekliyoruz günleri azar azar harcayıp sezona gireriz Allah'ın izniyle.
sezona haziriz abi

-
selam millet. kis gelsede wrf smilasyonlarimiza baslasak artik

bu sene tam tesekkullu birakin ulkemizi global standartlara isler cikarmak icin hem altyapimiz hem tecrubemiz cok ust seviyelerde. bu sene cok konusulacagiz hazir olun
geliyoruzzz....!!

-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. satte 40-50 mm yi bile goren yerler olabilir ege ve akdenizde tabi hizli sistemler 4-5 saatlik vurkaclar ama guclu
-
yine cok guclu yagisli sistemler radara girdi

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.