mehmet civan tarafından yazılan gönderiler
-
-
8-4
bizmi ondeyiz
-
İlk iki seti kaybettik sonra 2-2 ye taşıdık
Şimdi son 6-4 öndeyiz
Alırsak Süper olacak.. Rakip şakaya gelmez İtalya
yok oralari izledim son set i kafam kaldirmadi :D
-
Sultanlar 2-2 ile karar setine taşıdı oyunu.Son set 4-2 öndeyiz
abi ben izleyemiyorum. burdan takip edicem :D
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
filenin sultanlari italya final maci basliyor 15 dk kaldi hadi insallah.... -
Geceler serinledi.
serinledi yusuf rahat ettik be
-
selamlar arkadaslar kis geliyormu ne bu sabah resmen dondum
-
Bugün oldukça sıcak yarın serinliyoruz.
bu aralar isler yogun cuhara bakamiyorum. nasil olacak onumuzdeki gunler. varmi sistem gorunen onumuzdeki hafta
-
bu gectigimiz senelerdeki galatasarayin ilk yari oyna ikinci yari pilim bitti olayi fenerbahcede var suan. zamanla olur. kanteye laf ettiler yasli diye ama sahanin en iyisi kac haftalardir. grenwood u ikinci yari goremedim. besiktas a tebrikler guzel oyun.
birde ederson iyi mac cikardi. -
Eski bir ev ama pc yi acip temizledim bütün parçaları sokup ondan sonra oldu sanırım
butun vidalari tam kontrol etmelisin eren gpu ve ramlar tam oturmus olmali buyuk ihtimal bir yerde bitemas kacak var kablolar dan biri anakart a degiyor psu dan kontak yapiyor
-
mehmet civan 2 3 gündür pc ye ayağım değiyor diye kendi kendine yeniden başlıyor kısaa devre mi var bir yerinde acaba
nasil yani kasaya ayagin degdigindemi yeniden basliyor. evin toprak hatti saglammi yani yeni bir evmi eger toprak hattinda sorun var ise kasada biriken static elektirik desarj oluyor dur korumaya anakar kapanir. dokunma derken sert ise bira eger reset SW ile gnd arasinda bir temas yada yogun bir nemli hav var ise kendini toraga cekiyor olabilir. anakartin arka yuzunde bir temas var ise biraz sallandiginda kacak olusuyor olabilir. yada islemcinin fanindan sarkan birsey kasanin icinde basibos bir kablo olabilir. nasil temas ettigine bagli ama buyuk ihtimal ile toprak hattinda bir sorun olabilir eren dikkat yakarsin anakarti. psu eskimi biraz ?
-
deniz gul is yaparmi abiler daha genc bir oyuncu. duzgun bir karakter. osimhen in yaninda pisermi dersiniz ?
-
Son leao transferi yapıldı GS da.. Galatasaray in ağır topu Bülent Timurlenk neler demişti 22 AĞUSTOS ta ona bakalım. Bülent Timurlenk tahsilli ve müthiş bilgili insandır.. Ayrıca öz Galatasaray taraftarıdır.Söylediklerine dikkat edelim..Adam ne demiş,ne dememiş,biz yine ne yapmışız..
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.bizim ligimize ozel degil abi bu adamlar global de bu isi yapiyor. her lig icin ayni ama biz daha kolay manuple oluyoruz orasi gercek. bugun leao sinifindaki bir oyuncuyu bu paralara alamiyorsun. tum kulvarlarda 15 gol u bulur asistitie bir o kadar olabilir.
-
selamlar arkadaslar hayirli geceler
-