abi lyon kolay degil malum fransiz takimi. son 2 senenin ucl sampiyonunun ciktigi lig bu. bu takimlar idman veriyor psg ye. bir kaza olmamasi ve bileti ikinci maca tasimakta iyidir.
Bu sene karpuzlar mı kötü markette ki saklama koşulları mı
bende 1-2 gun evvel aldim kestim buzdolabina koydum iyi gorunuyordu sabah yiyecektim icine cokmus garip biseyler olmus anlamadim attim az once cope. ama bugun pazardan aldik bu bayagi iyi. sanirim toplu alip koyuyorlar markettekiler biraz beklemis olabilir.
Anladım bende buna bir örnek vereyim mesela benim en sevdigim mjo faz zayıf etkileride belirsiz endeksle nao orantılı gitmemiş görüldüğü üzere eğer çember dışında güçlü biçimde kalırsak ki 6.fazda kalacağız gibi buda iskandinav blokajı ve hafif negatif nao ya denk gelebilir endekstee bu yönde zaten.
evet zaten mjo dendigi zaman ben etiketi direk yapistirim Eren diye
Konunun kapanması adına söyleyeyim abi bu gecende cok tartısıldı cogu endeks yazın tutarsız özellikle tek başına ki kışın bile yeri geliyor kafayı yedirtiyorlar baz alınamaz demiyorum ama ben almam şahsen
evet dedim ya eren tek basina bu endex anlamli olmayabilr demistir demek istedim
Erene göre ao nao nun yazın önemi yok. Bildiğim en işe yarayan veri o. Ama ben paylaşıyorum yinede.
Diyagram, model desen zaten klasik dikkat çekmez.
Yani kısacası biraz daha bir şey öğrenmem gerekiyor ki daha dikkat çekici tweetler atayım.
eren tek basina atlantic oscillation un onemi yok demis olabilir. bu osilasyonlarin her birinin caprazlama yani korelasyonlari her zaman anlamlidir. atmosferde tek basina hareket eden tek bir kavram yok. hepsi akiskanlar mekanigi ile hesaplanir. bir yerde bir degisim var ise bunun sebebi baska bir degisimdir. etkilesim yani ana prensip. ne kadar genis perspektiften bakabilirsen o derecede aslinda hepsinin birbirinin sonucu oldugunu gorursun.
Bu saatlerde gölcüğün çok bulutlu olacağını hangi model tahmin ediyordu. Güneş gidince ekstra serinledi.
yusuf gordugum kadari ile cok arastiriyorsun. zaten senelerdir buradasin bizimlesin. ve belli senden olacak o azim sende var. bir anlik cikislarina hakim oldugun takdirde seviyeni her zaman muafaza ettigin takdirde. ben bilmiyorum ogreniyorum demeyi kabul ettigin zaman ileride cekirdekten yetismis bizim aramizdan cikmis bir yazarimiz oldugu zaman bizlerde kendimiz ile gurur duyacagiz senin sayende