bi yandan sallaniyoruz bi yandan yildirim dusuyor. yagmurda baya guclu bu gece zor olacak kafamizida cikaramiyoruz herkez evlerin onlerinde tentelerin altinda. ambulans ve itfaiye seleri var surekli heralde yikim var bi yerde
mehmet civan tarafından yazılan gönderiler
-
-
mehmet civan balıkesirde deprem olduğu söyleniyor
evet baya gucluydu disaridada yagmur var.
-
gok gurultulu saganak yagis balikesir merkezde basladi. aksiyon kuvettli olabilir dikkat

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
bulutlar beni sever ben onlari. saolsunlar nereye gitsem gelirler

-
3-5 saattir yağıyor,tamda istenilen gibi maşallah.
Ne yavaş ne hızlı tam karar
tam karariydi mustafa abi sistem dikili ve altinolukta etkili oldu burda su baskini olan koyler var merkez olarakta dikilide su baskini oldu. sistem basladi 10 saat boyunca hizi ne artti ne yavasladi ayni sekilde devam etti. daha once ne kar ne yagmur bu kadar stabil bir sistem e denk gelmemiştim.
birde cok sakindi sadece yagdi yagdi yagdi. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
suana kadar tam bir ideal sistem. -
Hocam benim konumda yağış ne zaman başlar acaba mehmet civan
suan baslamis olmasi gerekliydi. ab rotarli geliyor istasyon oldu biraz midilli ustunde. sabah ilk isiklarinda kisim kisim yogunlasmaya baslar. biraz enerji lazim gunesi bekliyoruz. ardindan hizlica yukselecek 1005 istanbul uzerinden. o sira kesim kesim asiri yagis gorulecek bolgelerde olabilir beklemedeyiz
-
yagis saatlerdir ayni hiziyla kesintisiz devam ediyor simdiden 50kg i gecmis olmaliyiz
-
sabah 06.00 sularindan itibaren aksam 17.00 a kadar izmir aydin mugla antalya istikameti muhtemel yagis senaryosu
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
muhtemel sel potansiyelli 8 saat yagis durumu
marmaris fethiye dikkat -
ilk ruzgar hamlesi altinoluga ulasti. yagmur boranli gibi biraz serteldi. sanirim firtina geliyor yine tam merkezdeyim

-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. alcak ecmwf nin tahminine yakin ilerliyor. 1 saate isler karismaya baslayacak. gece 2-3 gibi bu asagidaki senaryo gayet uygun gorunuyor. alert!

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
100mm i gecebilir. bolge sakinlerimiz icin ozenle hazirlanmis bir senaryo. kazasiz belasiz insallah. takipteyiz -
Daha Çok Göster
Hoşgeldin, kazasız belasız diyelim Mehmet.
06 EKİM
GFS
AKŞAM GÜNCELLEMESİ
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. İKİNCİ YARI
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bı yere gitmedim abi burdaydim ben zaten. 🙋Güzel yağışlar görünüyor önümüzdeki günlerde hayirlisiyla. Domateslerin bile tadi suyu farklıydı bu sene.
-
benim istasyon uyari veriyor. garip bir bas agrisiyla uyandim bugun gittikce artiyor
bakalim balikesir altinolukta neler olucak bu gece. eline saglik Whisper mustafa abi.

-
feneri kimse tebrik etmemis. samsun da kazandi. bu hafta 3 de 3 helal hepsine. tebrikler...
-
E BAKAM abim.
Bir ara yazayım o zaman not düşeriz kendi çapımızda.
Okan için az çok yazacağım sonra abim,bana alerji yapıyor o isim 👍
Konustukya abi zaten. Kulaklarından ateş fışkırıyor 🔥🔥🔥 😁😁
Seni okanla yemeğe çıkarıp karşı masaya geçip izlemek isterdim 🥳🥳🥳