Rakım:110
Enlem:39,6551
Boylam:27,9207
Gün Doğumu:06:19
Gün Batımı:20:06
ANLIK DURUM (14 Ağustos - 00.44)
24,2
Çok Bulutlu
Yağış
0
H
Nem
85
bugun tam firtina olmasada firtina vardi zaman zaman yinede yuzde 85 nem var nem dusemiyor
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturRakım:110
Enlem:39,6551
Boylam:27,9207
Gün Doğumu:06:19
Gün Batımı:20:06
24,2
Çok Bulutlu
Yağış
0
H
Nem
85
bugun tam firtina olmasada firtina vardi zaman zaman yinede yuzde 85 nem var nem dusemiyor
termal AB ve oldukca kararli yuksek basinc dizilimleri etkisinde konvektivite engelleniyor. yuksek radyasyon neticesinde karada isinan hava ve ruzgar yok nemlenme cok dusuk duzeylerde kalir ve bu patern bu sekilde yerlesirse tam bir blokaj gerceklesebilir. anadoluda kavurucu sicakliklar etkili olur. yanariz.
Hayırlı günler herkese
hayirli gunler mustafa abi
selamlar arkadaslar
tarantula nice senelere...
Merhaba hocam. Kırklareli konumum.
bu sene orta avrupa balkanlar ve ardindan balkanlardan gelen soguklar ve sistemler senesi olma ihtimali bir hayli yuksek
cetin gecen yaz kosullarinin ardindan cetin gecen kis sartlari beklenen ve olagan bir durumdur.

Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Kalıcı değil, ardından tekrar yükseliş var.
hayirli gunler arkadaslar
cuhara gecen gun konumunu sormustum gormedin sanirim.
12 Ağustos - 04.19
Açık
Hissedilen: 23,8 °C
1012hPa
16km/sa
H
%94
geceleri ozellikle surekli yuzde 90 uzeri nem var balikesir merkezde bu yaz nem cok
kayit olarak atiyorum normali degil bu buranin evet genelde nem yuksektir lakin bi kadarda olmazdi arada bir normale donerdi bu sezon oda yok ama bir faydasi var dun yakin bir koye gittim yuksekte biraz daglarda yesillik var bu zamanlar kurumus olmasi gerekirken bu nemden dolayi sabah cig seebiyle otlar cimenler besleniyor sabahlari yagmur atistirmis gibi islaklik oluyor cayirda
gokhan1986 nasilsin hocam hep takiptesin sessiz sessiz ![]()
hayirli geceler ve sabahlar...
neler oluyor neler ![]()
tahminler icin tesekkurler. herkesin ellerine saglik takipteyiz.![]()
09 Ağustos - 02.24
Az Bulutlu
Hissedilen: 24,8 °C
1011hPa
10km/sa
H
%92
balikesirin istasyon bozuk
heralde her gece yuzde 90 larin uzeri
hayirli geceler cumleten
Ama insanlar bana böyle hissettiriyor tavırlarından
yusuf biz burada hepimiz kimin tahmin dogru olursa dahada mutluluk duyariz. senin onun bunun tahmini olmaz hepimiz buradayiz iste. sen birinden boyle bir tavir hissediyorsanda yanlis sende degildir bundan emin olabilirsin. tabi bu hissettiginin bir gercekligi var ise.
Sıcaklıklar çok yüksekte iste kimse farkında değil
ben takip ediyorum patronum siverekte. hergun gorusurum gunduz yaniyorlar gece damda yatiyorlar nemde yok su olmayan yerde toprak kuruyor deyimi yerindeyse catir catir catladigini ifade ediyor. ama ben gittim gordum aliskinlar bir sekilde adaptasyonlari cok yuksek bu sicakliklara. o yuzden pek dile getirmiyorlar oranin normali bu sanirim
ben siverekte bir vesile ile oglen sicaginda bi yol kenarinda biraz zaman gecirmek durumunda kaldim eren gecen sene. arkamdaki calilardan citir citir sesler geliyordu 
Whisper dayı teşekkürler tüm gönderilerimi beğeniyorsun. :)))
mustafa abim ilk basindan beri forumda herkese kulak verir okur takip eder. ![]()