+ Yoğun kar yağışı neler olur neler
mehmet civan tarafından yazılan gönderiler
-
-
bana bu saatten sonra ankara boslugundan bahsetme
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
dekler daha organize olmadi bunlar onculer.
-
Hocam Bayrampaşa çatılar 10 cm oldu
15 cm olucak o zaman
-
DEK'ler kuzeyden güneye inene kadar eriyor resmen inanılmaz yani nerdeyse 2 saattir aralıklarla dek bandındayım asla yerler tutmadı o kadar haftalardır sistem takip ettik inşallah durum değişiyor moraller yerlerde
ortuyu alirsin sende birazdan
-
Hocam burda zaten yerde bi 5 cm var üzerine eklesek 15 falan olur o zaman
orda olsam bilirimde. gelen bulutun gucunu olcemiyorum. bulut kalinligina bakiyorum. lakin dikey hamleler var bir anda derinlesip yada incelebiliyor.
-
Hocam Bayrampaşa ne olur
onumuzdeki saatlerde yogun kar 5-10 cm direk. bak bakalim bi camdan.
-
Film daha yeni başlıyor öyle değil mi hocam
evet
-
Yönü farklıydı bize döndü mehmet civan abi
-
Uyuya kalmışım az önce uyandım
transfer zamanlarini ayarlayamadilar.
-
Şimdi eve geldim genel Kocaeli durum bilgilendirmesi yapayım. İzmit çarşıda neredeyse hiç örtü kalmamış. Kartepe civarında çok az da olsa bir örtü var. Derince merkezde ince bir örtü var. Kaşkal-Yenikent-Sırrıpaşa civarında 4-5cm kadar örtü var.
sen dinlen biraz guzelce uykunu al bence
-
Fena sıyırıyor beni gene ya korkmaya başladım bu sistemdende
sen 3-5 kat giyin. sariyer beykoz besiktas umraniye atasehir. bogaz hatti ve anadolu yakasinin batisindan itibaren show basliyor. direk 1 saatte min 5 cm ve uzeri koyar gibi. agir tipi geliyor
-
Athena mac sirasi farketmemisim daha yeni gordum mesajini bi bakayim.
gece 03.00 e kadar tek tuk yakalarsin ardindan sistemin hamlesiyle ve ruzgarin donmesiyle sabaha karsi kuvvetli ardindan artarak en fazla 1-2 saat aralikli 45 dbz lik dek bantalri minimum 36 saat dovecek kocaeliyi. dahasida var. dek bantlari girdigi an firtina ile birlikte tipi ile iri taneli karisik saf kar. gorus mefafesi 5-10 metreye kadar duser. 30 cm rahat i gecersiniz diye dusunuyorum onumuzdeki 2 gun. ama bu durum her saat degisiyor tabiki fakat genel gorunum bu suan.
-
mehmet civan Abi Kocaeli için ne düşünüyorsun gecenin ilerliyen saatlerinde ben aksiyon başlar diyorum
Athena mac sirasi farketmemisim daha yeni gordum mesajini bi bakayim.
-
kutleler derinlesiyor istanbul. 03.00 e dogruda yatayda hacimlenir. gelsin 40 dbz ler. size gelsin ki bizede gelsin
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.