Günay olmasa 5 likti bu maç günay tuttu zaten bu kadar maçın içinde GS 60'a kadar gol atamazsa okan osimhenleri falan komple alır oyundan
aynen dedigin gibi oldu hepsini aldi osimhen dahil.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturGünay olmasa 5 likti bu maç günay tuttu zaten bu kadar maçın içinde GS 60'a kadar gol atamazsa okan osimhenleri falan komple alır oyundan
aynen dedigin gibi oldu hepsini aldi osimhen dahil.
Batı Karadeniz ne olur yavaş yavaş kütle oluşuyor ama çok uzakta bu gece iyi kar görürmüyüz
2 saate baslar gece 02.00 den itibarende duzce ardindan butun bati karadeniz yogun kar olur diye tamin ediyorum.
gozum mgm de. bir uyari daha gelmezmi guney marmaraya biz seyredicezmi yani. hemde bu sistemde. en sevdigimiz kosullar.
kutleler derinlesiyor istanbul. 03.00 e dogruda yatayda hacimlenir. gelsin 40 dbz ler. size gelsin ki bizede gelsin
mustafa28 atarmiyiz 4 tane ?
Haritaya Gebze yi de sıkıştırma et 😁
50 cm
(temennim)
Çarşamba ne güzeldi ya…
Cephesel kar yağışını unutmuşum resmen, o kadar iyi geldiki o gün
dek en saglami wriscuttern. denizin icindesin ab li cephesel yagisi karasal bolgeler beklesin. -45 ile gelseydi neler olurdu bu 850 ile
bu arada akşam ki maç içinde erteleme ve ya kar durumundan dolayı engel görmyorum maç rahat oynanır lokal ara ara hafif yağış gelse de etkilemez. Maç da malesef 2-1 galip biter ve eleniriz
5-0
sistem bilinmezler ile dolu. karadeniz haric kuvvetli bir sekilde nereleri etkileyecegi benim icin hala muamma.
İç Anadolu ümidinizi kesmeyin. 36 saate işler değişiyor. yeni haritalar gelecek 😉
23-24 ünde yunanistanin guneyindeki 1030 Luk yb bana pekte olasi gelmedi. Bu sistem bati için 2 gün daha uzar. Balkanlara 1040 yerleşecek. Bir ab potansiyeli benim için hala var
Bu arada ben akşam kazdaglari kalkımda kar ı yakaladım. Kütleyi görünce çok acil cikktim telefonu unutmuşum. 500 mt üstü 5-10 cm
Şu Güney marmaraya bı el atmak lazım. Böle olmucak yoksa 😉