Bütün modellerin kar haritalari yanlış. 😎 Eksik. Yetersiz.🥳
mehmet civan tarafından yazılan gönderiler
-
-
Modeller bizim coğrafyadan anlamiyor. Kaz dağlarında kar vermemiş 😁😁😁
-
Arkadaşlar maramara olarak sizin bir kuşkunuzmu vardi sistemden 🙂
-
Hala kky koyuyor
cagri suan hic bir sey net degil. yasa gor sistemi bu.. gfs ecmwf vb global kuruluslar onlar biseyler sunmak zorunda. 100 lerce meteoroloji kurulusu var. cogu 72 saate dusurdu tahminlerini
-
Abi bizim sansimiz yok 2017 den beri bekliyoruz
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
ColdFire10 bizi dogrudan yada dolayli yoldan etkileyen bir endeks in control cizgisinin mutlak degerini 5 ustu oldugunda. zit yonde bir aksiyon gercelesip 2 guncelleme gecmeden 24 saat haric herhangi bir senaryoya fazla egilmek havanda su dovmeye benzer. goz gezdiririlir ama deneyseldir. cok bir anlam ifade etmez cunku extrem kosullar soz konusudur modeller bu durumda pek musait olmuyor endeksleri ilgilendiren bolgeler adina trueput vermeye. AO control nerdeyse mutlak 5.5 suanda ecmwf gfs vb bu kuruluslardaki calismalarda arastirma ve deneysel nitelik tasiyor aslinda. sapma yuzde 80 lere kadar cikabilir demek bu degerler. nerdeyse indeksin genlik cetvelini tasacak. bi kompanze olmasi lazim. -
gunaydinlar. hayirli ve bereketli cumalar.
-
Kuru soğuk Akdeniz uyumaya devam etsin
pilokik hosgeldın gunaydın. bıraz daha acamısın tam anlayamadık.
hem senide taniyalim profilindeki bilgileri musait oldugunda girermisin. model paylasim konusuna yazma kurallari hakkinda ben sana yardimci olacagim. tekrardan hosgeldin. -
Muazzam ❄️ inşallah kar almayan tüm şehirlerimiz de nasiplenir .
eger boyle gelirse ben bu memleketten taşınırım
-
Arkadaşlar daha çook değişir sisteme 5 6 gün var daha önce de yazmıştım yine yazayım önce iyi verip sonra kötüleşmesindense önce kötü verip sonra iyileşmesi hepimizin işine gelir. 5 6 Gün sonra iyi kötü bir şeyler alacağız gibi fakat soğuğun yönü kuvveti etkileyeceği zaman aralığı belirsiz daha düne kadar bu da yoktu çoğu kişi kışı kapatmıştı bence yatıp kalkıp rabbimize şükür edelim bu kandil günü yoktan var edip bizlere bu heyecanı bu mutluluğu yaşattığı için şükürsüz olmayalım lütfen. Tekrardan herkese hayırlı kandiller.
3 gun var
sallayin modelleri model sistemi degil bu
-
butun modellerin disinda bisey denedi bu pek kale almayin.
-
Hocam ben sizin için söylemedim batilamazmi biraz daha diyenler için soyledim
burada sorun sistemin batilayip dogulamasi degil zaten izobarlarin fazla egilip bukulmesi . sistem sıkısıyor. sistem gayet guzel indi, dogru yerden ama yanlis sekilde. duzelecektir
-
Yeterince zaten batılı dahada batilasinda sadece marmarayami yarasın sistem yani
ben sistemin batisindan dogusundan bahsetmedim. bu sekilde marmaraya zaten yaramaz
-
Pek ümidim yok Azor kollarını Akdeniz’den çekmiyor o yüzden ab patlamıyor
1030 batiladi zaten sen suan yagis aliyosun 192 de
-
Hocam Gfs gece batılarmı sizce Ecmwfde daha batılı Gfsden Gfs kontrol verisi batılı
ben sistemi 2 gun once biraktim takibi.
arada nasil geldigine bakiyorum. ama yukarida yazdim hemen 3-5 mesaj yukarida
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.