İnşallah o kütle güçlenip gelir bize
Berkayucurum60 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Bu akşam Tokat için kuvvetli bir yağış ihtimali var mı ?
-
Doğru iyi kötü bir şeyler olacak ama hangi kütle ile güneyden gelen kütlelere güveniyorum
İnşallah güzel bi yağış görürüz bu yağan kar az yağdı 12 saattir yağıyor ama 10 cm max
-
Tokat/Merkez
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Tokatli6060 Berkayucurum60 Mgm 18den gece 3e kadar yoğun kar gösterdi. Radar toplandı sanki samsundan da bir şeyler geliyor. Güneyden de geliyor bakalim
İnşallah en az 20 cm olursa gözüm açık gitmem
-
Kütle çok zayıf oldukça hafif yağış yapıyor
-
kütle büyük ama kuvvetsiz eğer kuvvetlenirse coşar buralar
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Soldaki kütle inşallah güçlenir ya
-
abi bi tokata yağmadı ne şansız çıktınız size bizde daha kıramadık şeytanın ayağını inşallah kavuşursunuz kara :))
Hocam bize kar yağdı baya ama beklediğimizden oldukça az yağdı ben en az 20 cm bekliyordum ama en fazla 10 cm kar var dışarda
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Halitaydemir Berkayucurum60 bu bize iyi kar bırakabilir
İnşallah gelir bize
-
Sistem karadeniz sistemi denildi en az etkilenen karadeniz. Tokat 50 cm denildi 5 cm şu an. Hava yükseldi bir de güneş açtı açacak. Ben bu modellerden bir şey anlamadım. Yoğun kar deniliyor ufak bir emare yok. Radar çok sıkıntılı ayrica
Hocam isyan etmeye gerek yok bence bekleyelim hem halen daha devam eden yağış bence zayıf sayılmaz. İlerleyen saatlerde artabilir belki
-
Samsun DEKlere başlıyor. Cephe Ordu Giresuna doğru kayacak kar yoğunlaşır. Geceye doğru da DEKler vuracak. Asıl o zaman sağlam birikinti yapar. DEKler inanılmaz güçlü olabilir. Potansiyel.
Hocam dekler Tokat'ı vurabilir mi ?
-
Kar baya şiddetlendi burda da... İnşallah derslerim bitince dışarı çıkıp fotoğraflar atacağım.
-
Radar boş nereden gelecek sence
Hocam radarın arkası az çok dolu hem şu an yağış yapan kütleler de zayıftı kuvvetlenerek Karadeniz e doğru gidiyor