O kky sen farkında değilsin hem gece hem küçük gözükmüyor
hocam yağışta azalıyor ayrıca sıcaklık kaç saattir 2,2
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturO kky sen farkında değilsin hem gece hem küçük gözükmüyor
hocam yağışta azalıyor ayrıca sıcaklık kaç saattir 2,2
ya çok sinir bozucu kaç saattir 2,2 derece kky diyor ama olduğum yerde saatlerdir yağmur yağıyor
Sıcaklık birazcık daha düşse ne olur ya 
Halitaydemir Tokatli6060 sıcaklık 2,2 de kaldı ya ne düşüyor ne yükseliyor
Görkem kar haritasını gördun mü? Model Yorumu ve uzman tahminlerinde. Tokat ne olur sence ? Yağışı azaltmis
Hocam onlar umrumda değil :'D radar ve sıcaklık takibi artık bence
İstanbul'un bazı mobese kameralarına bakıyorum da bazı yerler çok güzel kar yağışı alıyor darısı bize
Arkadan yine kütle geliyor hocam nerden geliyor bilmiyorum ama
Burda hafif yağmur yağıyor sıcaklık biraz daha düşerse kar yağar radarın arkası dolu ama radarda ki yağışlar pek kuvvetli değil yine de kar görsek yeter
Erbaa dünden gölü mü. Buralı mısınız yoksa
Yok hocam Tokat merkezliyim.
Tokat/Erbaa Düden Gölü
Halitaydemir Berkayucurum60 yarın 16:00'da başlar 18 Ocak 16:00'a kadar devam gözüküyo ben 20 cm bekliyorum ya
İnşallah 20 cm olur ama bence 10-15 belki
Şu an Tokat'a doğru gelen yağış var fakat sıcaklık 3,7 derece :bıktım:
CAN hocam Mgm tokat için kar yok demiş. 18inde var demiş. 18inde yağış Tokat civarında azalmiyor mu? 17si başlama ihtilamali yok mu?
Bence mgm sadece sıcaklık, radar ve nem gibi anlık değerler dışında takip edilmemeli hocam. Çünkü Tokat'a yoğun kar yağacak uyarısı yapar 1 cm kar olmaz ama uyarı yapmaz 20 cm kar olur
9 derece gösteriyor yuhhh. Her yer 2 3 derece burası 9 derece. Bekleyelim bakalım. Soğuk hava dalgasiysa soğuk hava var. Halen daha bir problem çıkıyor. Beş cm kar bile göremeyecek mi bu Tokat bu ne abi ya
Mgm bence Tokat'ı Akdeniz'de sanıyor olabilir hocam. Mgm ye göre saat 3 te 7 derece ama şu an 2,6 derece 2 saatte 5 derece birden artacak
Pazar gününe kar vermemiş. Pazartesi zaten kar baya zayıflıyor benim bildiğim
Hocam sıcaklık konusunda sorun yaşamazsak kar gelir pazar akşam bence