Yine orta karadeniz samsun tokat ordu dogru yağış devam ediyor.
Hocam ben bu dek işinden anlamıyorum ne yazık ki. Orta Karadeniz'de samsun çevresinde yani Tokat'ı etkileyen bir dek oluşabilir mi ?
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturYine orta karadeniz samsun tokat ordu dogru yağış devam ediyor.
Hocam ben bu dek işinden anlamıyorum ne yazık ki. Orta Karadeniz'de samsun çevresinde yani Tokat'ı etkileyen bir dek oluşabilir mi ?
neresi
Alipaşa camii civarları
Şu an benim olduğum bölgede sulu kar yağıyor
Tokatli6060 Berkayucurum60 sıcaklık 2 derece daha düşerse güzel bir sulu kar izleyeceğiz. En önemlisi ise 17 Ocak
Dewpoint 0,9 derece hafif bir yağış var ama yine sıcaklık sınırda ?
Tokat'a bugün kar var mı ??
Halitaydemir Tokatli6060 bugün 21.00 için 0.3cm kar vermiş ventusky
Gayet iyi
Teşekkürler. Bir soru daha soracağım da şu an Tokat merkezde sıcaklık 3 derece yağmur yağıyor ama kar olabilir mi hocam sizce ?
Akşam güncellemesine bakamadım dersler biraz yoğun. Arkadaşlar acaba güncelleme Tokat için nasıl ?
Tokata 2 3 gibi kar düşebilir bence
Radarda yağış az görünüyor ama o saate kadar yağış bitmezse belki yağabilir
Tokat'ta hava şu an çok soğuk ve yağmur yağıyor sizce kar yağabilir mi dostlar ilerleyen saatlerde
The content cannot be displayed because it is no longer available. :@
Meteoroloji'nin sıcaklık tahminlerinde mi sorun var yoksa ikonu mu yanlış koyuyorlar anlamış değilim sizin fotoğrafınız için bakarsak pazar günü hava 8'e 2 diyor ama yoğun kar yağışı nasıl oluyor ? Acaba dewpoint mi uygun oluyor bilmiyorum ama sadece sizin fotoğrafınız içinde değil bu. Ben Tokat'ın hava durumuna bakınca cumartesi günü 5 e 1 kar yağışlı görüyorum. Bence bu işte bir terslik var veya kaçırdığım bir nokta var bilmiyorum.
Tokat/Merkez dağlarda kar örtüsü var
Öncelikle hepinize geçte olsun günaydın arkadaşlar ? Tokat için bugün gece kar yağışı söz konusu mu sizce ?
Şu an Tokat'ta yağmur devam ediyor sıcaklık yeterince düşmedi ve radarda yağış azalıyor sanırsam kar yağma ihtimali var mı gece ?