Bu mezosiklondan bakırköyün etkilenme şansı var mıdır?sabaha örtu görürüz belki teşekkürler
R12345 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Bu saatten sonra gündüz dahil sıcaklık sorunu çeker miyiz acaba? Özellikle avrupa yakası güney kıyılar olarak. Cevaplandırırsanız sevinirim, teşekkürler
-
Bakırköyün sabaha örtü görme şansı nedir? Teşekkürler
-
Avrupa yakası güney kıyılar olarak ağlıyoruz akşama şansımız dönebilir mi acaba şöyle sistem bitmeden bir 10 cm alsak kâfi
-
Ataköy geceden beri çok güzel kar almasına rağmen arabaların üstü ve çimenlerin bir kismindan öteye gidemedik, yarın sabah en azindan bir 5 cm örtü görme şansımız var mıdır acaba? Teşekkürler
-
Ataköy Bakırköy için yorum alabilir miyim acaba?
Çimenler hariç örtü yok onlar da eriyor cünkü strese girdik
-
Erimez ki bu soğukta buz olur
Hocam kıyıda oturuyorum ben bir miktar eriyip sonra buz olur mu acaba diye sordum
-
Acaba şimdi yağanların biraz eriyip daha sonra buza çekme durumu olur mu? Çünkü böyle olursa devamında yağacak kar daha da iyi tutar
-
Ataköy/Bakirköy civarı arabalar ve çimler beyazlamıştı ancak yükselen sicakliklarla erimeler başladı, yağıs ince taneli devam ediyor, ilerleyen saatlerde sıcaklık düşüşü ve örtü konusunda bilgi verebilecek varsa çok memnun olurum
-
Konumuma mgm 2.8 derece araba 4.5 derece gösteriyor, araba termistörünün sapıyor olma şansı var mı acaba ?
-
Benzeri soruları periyodik olarak soruyorum kusura bakmayın ama görüntü çok değişken olduğundan, Ataköy civarı bir 15 cm örtü görebilir mi acaba
-
15 şubat pazartesi için Avrupa Yakasının Güney kıyıları için ne söyleyebilirsiniz acaba? Şimdiden teşekkürler
-
Bakırköyün sahil kısımları olarak bir 15 20 cm görme şansımız var mı acaba?
-
Bakırköy ve ya Kadıköy gibi güney kıyılarda sıcaklık sıkıntısı olur mu acaba?
-
Merhabalar, acaba bu sistemi şu anki haliyle 6 ocak 2017 ile karşılaştırırsak nasıl değerlendirirsiniz