hocam abartmayalım
gelirse hatırlatcam
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturhocam abartmayalım
gelirse hatırlatcam
Arkadaşlar bu gömer valla ya bu nedir 10 dk da 5 cm bırakır bu
sen onu en az 4 ile çarp
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Karaya çıkarsa inanılmaz olaylar yaşanır dikkatle takip edilmeli çok önemli sağlam gömer bu
Anadolu yakasını yıkacak çok tuhaf olaylar görebiliriz dikkatli olmak da fayda var.
Tuzla hazırmısın ???
İzobarlar çok dagınık şuan ufak çapta dekler gelir. Gece İstanbul Anadolu yakası ve dogusunda etkili bir dek mekanizması başlayacak gibi duruyor. Avrupa yakası için iş tamamen şansa kalmış. Yoğunluk açısından.. Bitti demiyorum bakın yogunluk açısından Anadolu yakası dogusu şanslı
Yarın öğlene kadar hatta akşama kadar devam bugün yağdığından daha fazlası akşam ve gece yağacak
1. Etap mı
aynen 1.etap tayım sen nerdesin ?
Geceden itibaren yağan kardır daha önce hiç yoktu
Ooo reis bende sifadayim şuan maşallah çok güzel yağıyor
aynen kardeşim maşallah ya 4 senedir ilk defa bu kadar çok yağdı buraya çocuklar gibi sevindim yeminle öğlen atacam kendimi dışarı şimdi iş başındayız
Abi sen hangi mahallesindesin tuzlanın
Şifa mahallesindeyim kardeşim
Tuzla ya 4 senedir ilk defa böyle yoğun yağıyor maşallah çok mutlu oldum
Bunlar daha hiç birşey asıl havanın kararması ile beraber ve gece olacak yağış yarın öğlen belki akşama kadar devam edebilir çok sürpriz yaşayabiliriz hazırlıklı olun
Akşam ve gece dek şov var anadolu yakası için hazır olun
Güneşlenmek isteyen Tuzla'ya gelsin yazın bile böyle güneş bulamazsınız maşallah çok mübarek yer
Benim evin balkonuna ne zaman düşer acaba ??
Şok şok şok İstanbul'da hava da kar taneleri görüldü ???