doğum günün kutlu olsun nice güzel yaşlara
Çok teşekkür ederimmm
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturdoğum günün kutlu olsun nice güzel yaşlara
Çok teşekkür ederimmm
Enes1418 doğum günün kutlu olsun nice güzel yaşlara inşaallah 👏
[attach='85631','none','false'][/attach
Çok teşekkürler sağolun
An itibari ile Efsane niteliği taşıyan sistem beklentim Metropol şehir İstanbul için kalmamıştır..Efsane sistem örneği (30-40)cm
Tokat Erbaa nasil görünüyor tahminlere göre
Senaryolarda 1961 buldum
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Bu ecmwf senaryolarının linkini atarmisin bulamadimda
Salı günü akşam saatlerinde başlayacak kar yağışı çarşamba günü yoğun bir şekilde bafra-ordu hattını etkileyecek.
Samsunun aldığı yağışa ek olarak 100 mt üstü yine 15 cm civarı kar yağışı alacak.
Çarşamba-salıpazarı bu civar dikkatli olsun.
Tokat Erbaa nasil görünüyor tahminlere göre
Slm aleyküm 2 gündür kar içinde kaldım yaw 50 60 cm kar aldık
As
arkadaşlar radar takibi icin site soylermisiniz
erbaanın rakımı düşük diye biliyorum ve soğuk yeterli olmayabilir sistem hala net değil bakalım
Soğuk yeterli olursa yağış iyi duruyor degilmi
22sinden itibaren etkisi altına gireceğimiz sistem hala netleşmesede orta ve doğu karadeniz kıyıları beklentiyi düşük tutmalı hatta doğu karadeniz beklentiye girmemeli. Samsun ucundan kurtarabilir sistem netleşmediği için hala net bir şey diyemiyorum. Ancak iç kesimler özellikle batı ve orta karadenizin iç kesimleri için bulunmaz bir nimet bu sistem. Harika kar yağışları ve birikimleri olabilecektir. Sistemin netleşmesini bekleyelim.
Bu sistemden sonra bir sistem daha olabilir. O sistemde bölgenin doğusuda faydalanabilir. Tabi vade uzun bakalım süreç neler gösterecek
Orta karadeniz iç kesimler derken Tokat Erbaa da etkilenirmi acaba ya bi bakıyorum 60 70 80 cm bi bakıyorum 20 cm çok değişiyor inşaallah tüm bölgelerimiz nasiplenir hayırlısı artik
12 13 ü kar görür örtü alır mı kestirmek zor yağış pek iyi durmuyor. Ama 15i iyi kar alır gözüküyor
Fevzi Bey Tokat Erbaa nasil tahminlere gire tesekkurler
Sa batıkaradeniz kıyılar nasıl olur ?
As
geçmiş olsun
Memnun oldum toprağım Erbaa memleketim nasıl bu ara ben Istanbuldayim
bu ara çok soğuk bugun sabah -6 falandı dün sabah güzel kar yağdı tavanlar arabalar çimenler tuttu
Enes1418 ben yurdalan köyündenim. Merkezde de yerimiz yurdumuz var
Bende Akça (fidi) koyundeninim