Cerkes55 Bey Tokat Erbaa için son durum nedir
Enes1418 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Tek bir güncelleme ile sosyal medyada bölge çatışması çıkartan arkadaşlar var oldukça kimse bu modellerin ne demek istediğini asla anlamayacak
Gece güncellemesi doğuladı
Sonuç böyle oldu
Orta karadeniz sistemi
Erbaa için bizim isimize yaradı mı
-
Kastamonu - ordu arası soğuk girişi bekliyorum öyle olursa yağışta olur
İNŞALLAH teşekkürlerr
-
Sizin alacağınız yağış cephe yağışı oda maalesef tokat - çorum hattında sorun yaşatıyor sistem ne kadar batilarsa o kadar kuru soğuk olacak ne kadar dogularsa o kadar kar yağacak ortasını bekliyoruz
Sizin tahmininiz ne olur
-
Çok tuhaf şeyler görüyorum
Lütfen cevaplarmisiniz Tokat Erbaa için yağış yok denecek kadar az gibi gözüküyor kuru soğuk yorumlarmisiniz
-
⚠️ uyarı: 18-25 Şubat arası şehir farketmeksizin tüm Karadeniz kıyı,iç ve yüksek kesimlerin de son 10 yılın en sert soğuk ve kar yağışları meydana gelecektir. Lütfen bu tarihler arası şehirler arası yolculuk yapmayınız . Zorunlu bir hal olarak yolculuk yapacak herkesin kış lastiği takması ve zincirini mutlaka ve mutlaka arabasında bulundurması Gerekmektedir.
Tokat Erbaa için yağış neredeyse yok gibi bişi salı günü yağış güzel onda da soğuk yetersiz maalesef diğer günler de yağış yok denecek kadar az kuru soğuk
-
Yağışlar neden bu kadar azalmış
-
Şuan ki verilere göre salı günü en yoğun kar yağışını yaşayacak ancak sistem sahil kesiminden uzaklaştıkça yağış sorunu çıkıyor siklonik yağışlar sadece kazandırır size dek yağışlar o bölgelere biraz zor ulaşır beklemek gerekiyor henüz soğuk çekirdek tam nereden girecek belli değil
Teşekkürlerr
-
Sinan Bey Tokat Erbaa için tahmininiz nedir
-
Bunun cevabını Cerkes55 Muhakkak size yazacaktır
Teşekkürlerrr
-
Sinan Bey Tokat Erbaa için tahmininiz nedir
-
doğum günün kutlu olsun nice güzel yaşlara
Çok teşekkür ederimmm
-
Enes1418 doğum günün kutlu olsun nice güzel yaşlara inşaallah 👏
[attach='85631','none','false'][/attach
Çok teşekkürler sağolun
-
An itibari ile Efsane niteliği taşıyan sistem beklentim Metropol şehir İstanbul için kalmamıştır..Efsane sistem örneği (30-40)cm
Tokat Erbaa nasil görünüyor tahminlere göre
-