Erbaalı mısın bende erbaalıyım
Evet bi köyündeyim erbaa da yaşıyorum
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturErbaalı mısın bende erbaalıyım
Evet bi köyündeyim erbaa da yaşıyorum
Kuzey kıyılar öncelik
Tokat Erbaa nasil olabilir suanlik tahminlerde
Beklenilen sistemin rotası bu benim gözümde
Karadeniz kıyıları mi
selamün aleyküm arkadaşlar Giresun Bulancak tepecik köyüne kar ne zaman gelir bilginiz varmı arkadaşlar rakim 500-600 civari net olarak bilemiyorum ama gene sizin bakma şansınız varsa bakarmisiniz tahmininiz neyse yazarmisiniz teşekkürler
Aleyküm selâm
selamunaleykum.Giresunda dek arada yagiyor 2 3 dk de yogunlasior fkt hemen hafifliyor.Kuvvetlenme ihtimali varmidir acaba ilerleyelen saatlerde??
Aleyküm selâm
O ab'den bize yar olmaz :D Erbaa'da 15 cmden fazla şuan.
Bende Erbaa dayım özellikle bugun sabah saatlerinde büyük tane lerle iyi kar yağdı yollarda baya az ama çatılarda çimenlerde bagda bahçede baya var elhamdülillah iyi kar yagdi inşaallah ab neyse doguluyormu neyse olurda inşaallah tokata da burayada yine gelir
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Selamlar dostlar an itibariyle Amasya Merkezde kar kalinligi 15 cm civarinda.The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
A.selam
Yalnız şunu söyleyebilirim cephe girişi biraz gecikti gibi duruyor kar alamayan iç kesimlerimiz beklesin
Tokat Erbaa da hafif orta arası ama çok ince küçücük devam ediyor tahminlere göre nasil görünüyor
olsun sabahçılara ?
As
Selamunaleyküm hayırlı akşamlar aranıza yeni katıldım, Trabzon merkez için biraz bilgi alabilirmiyim kar alabilecekmiyiz rakım 60
Selamınaleyküm hayırlı akşamlar samsun merkez 100 rakım durum nedir?
Aleyküm selâm
bakmayı bilmiyorum ama arkadaş öyle dedi iyi anlıyor
Ben de Erbaadayim
abi siklon en kötü 30 diyolar baktımda 16 ocak 2019da 28 mm yağış almışız 45 cm olmuştu
Siklonik yağışlara nerden bakıyorsun link atsana
Batı karadeniz adına sıcaklık şuan yüksek batı karadenizdeki arkadaşlar 850 değeri yüksek dduruyor düşmesini bekleyin orta karadeniz sisteme hazır olsun sistemin en büyük verimi bu bölgede olacak gibi duruyor.
Tokat nasıl son verilerde tahminlere göre
Kar miktarında artış var gibi gözüküyor
Tabloyu atma şansınız varmi