Bölge sorumlumuz ders, sınav işlerinden zamanım yok demişti..
Yine dilerse bölgeye bilgiler atabilir..
Yağışlar ile sizlerde anlık bilgi ,görsel ile desteklerseniz yine canlanıriz yusivko
anladım, spas mamoste
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBölge sorumlumuz ders, sınav işlerinden zamanım yok demişti..
Yine dilerse bölgeye bilgiler atabilir..
Yağışlar ile sizlerde anlık bilgi ,görsel ile desteklerseniz yine canlanıriz yusivko
anladım, spas mamoste
merhabalar, neden bu bölge aktif değil. Geçen sene bu bölgeden olan bazı arkadaşlar burayı aktif tutardı.
23 aralıkta gelecek sistem bayağı umut verici. bence şu 3 4 senenin en umut verici sistemi. eğer geçen sene gibi 1 derecelik sıcaklık farkıyla yağışları yağmur şeklinde almazsak Batman Diyarbakır Siirt hattı +10cmlere çıkar gibi gözüküyor. siz neler düşünüyorsunuz?
hocalarım sizce bu sene güneydoğu nssl nasıl bir kış geçirir?
En yüksek 17.3
En düşük 2.7
Tüm mesajlardan anladığım, en iyisi ılıkçı olmak. Unutmayın beyler, bir gün herkes ılıkçı olacak...
Li ser xêrê be. iki sistemdir kaymağı Diyarbakır yiyor. Biz de izliyoruz. Benim korkum Batmanda yine yağmur olarak düşmesi. ?
Diyarbakir da kar başladi
Batman'da sabah yoğun yağdı sonra durup eridi. Ardından yağmur yağdı. Akşama ümitliyim. 3 5 cm yağarsa mükemmel olur ?
Batman'da yoğun kar başlamıştır. Hayırlı olsun.
20 30cmlerden 1 - 3cmlere ?
Son çıktılar bayağı bir moral bozukluğuna yol açtı. Fakirin yüzü gülür mü ?
Ana senaryoda soğuklar biraz kirpilmiş. Ama en önemlisi 19-20-21-22-23 dönemi. Soğuklar iyi olursa getirin cetvelimi ?
ne cetveli korike çamlıtepe arasındaki yollar kapanır:)
ECMWF Akdeniz siklonunu gördü ama gfs halen görmemekte ısrarcı. Çok değişik günler bekliyor bizi. Sabırsızlanıyorum.
Soğuk geç sokulacak gibi eğer erken sokulursa kardan ev bile yapabiliriz ?
Onu da geçin, hocam batman rekor kırdı şuan hava 20 derece ?
gelecek sistemden en az etkilenecek bölge biziz galiba..
2017 ocak sistemi gibi olacak. İyi kar alırız. En az 10 cm bekliyorum.