Bekliyoruz hafta sonu açılışı yapacağız inşallah..
okan331 tarafından yazılan gönderiler
-
-
okan331 istersen Hataya istersen Konya’ya. Seç beğen al gece güncellemesinden 😃
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Hocam Konya adina bozmuş biraz sabah 117 cm yazıyordu 21 olmuş
-
Gfs Konya adina biraz bozmuş gibi duruyor
-
kasim ayina gore guzel bir kar geliyor hocam ic kesimlere. bu sekilde devam ederse ortuden fazlasida olabilir. yagis guzel yer soguk 850mb yeterli 500mb biz kiyilar icin -35 -40 ve ustu isteriz lakin bolgeniz adinina suandaki gorunen sistemde gayet yeterli. bir anda bastiracak hizli giris yapicak yagisa benziyor. botlar cekilir montlar giyilir coluk cocuk kar topu oynar. o yagan kar altinda videolar cekilir sinoptige gore. temennimizde bu yonde.
edit: mgm kky diyor simdlik.Amin inşallah hocam heyecanla beklemedeyiz..
-
Konya için son durumlar nedir arkadaşlar yağmur diyolar sizin düşünceleriniz nedir?
-
gecende konyali bir arkadas soruyordu konyaya kar yagacakmi diye
(icine dogdu derler bizim burada)Geliyor mu kar hocam ben de konyadayim 😄
-
63 cm mi o Konyaa 😮😮
-
Konumu olarak yorum zor olur yarınki güzel yönde olacak değişimi bekliyorum ben her an gol olabilir.
Amin inşallah sağolun.
-
Gelen sistemi konya adina yorumlayabilecek var mı ?
-
Eyvallah hoş buldum sağolun. Yok ben Konya'da devam ediyorum ev inşaatları tamamlanmadan dönme niyetim yok.
-
Merhabalar herkese nasılsınız iyisiniz inşallah. Uzun zamandır aktiflik yok eskiden sürekli buralarda takılırdik depremden sonra dağıldık valla.
-
Bu sistem biraz şanssız bir noktada kaldı. Bakalim önümüzdeki sistemlerde ne olur. Konya kışı örtülü kar almadan kapatmaz🫡
Amin inşallah.
-
Önümüzde sistem sistemler var abim . Yapariz takibini🤚🏻🫡
21inden sonra bir şeyler var gibi duruyor. Bu şehrin bu zamana kadar kar almaması da garip değil mi? Bizde mi şans yok anlamadım.
-
Hocam biz Konya'ya gittik hala kar göremedik
-
Hataylilar burayı da esir almış