Hadi inşallah bu gece uyumak yok.
okan331 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Yağış burda var ama yağmur gibi sanki.
-
Hocam bir şeyler atmaya başladı da kör oldum sanırsam ayırt edemiyorum
Ben bir şey göremiyorum.
-
Bu gece bizi çok yoracak 🙄👀
Kötü mü gidiyoruz?
-
Ben bilmem. MGM diyor 😜
Yok dikkatli bak tam öyle değil.
-
ANLIK DURUM (22 Ocak - 19.22)
4,3
PusluYağış
0Nem
64
Rüzgar
4A. Basınç
1001,1D.İ.Basınç
1020,5
Rüzgar yönü tam öyle değil.
-
5.0 dan indi 2 güncellemede
Aynen takipteyiz.
-
Sınırdaydık o sistemde. Ama hayatımda gördüğüm en iyi kar yağışlarından biriydi
Sıcaklık tahminen ne zaman düşmeye başlar? 5.5da takılı kaldik.
-
Hatay hep sınırda. Bildim bileli. 6 senedir takip ederim. Net bir sistem aldığımızı hatırlamıyorum. Bi şey vardı. 2015. Dümdüz yıktı ortalığı. 10 cm yakın örtü yaptı bizim köyde. O güzeldi. Kıbrıs'a kar yapmıştı. Arşiv olsa bakardık ne güzel. Meteoicel kaybetti şu arşivlerini
2016 21 Aralık ... Unutulmaz bir sistem. MGM 3 gün yoğun kar vermişti kar sonradan yağmura döndü kalan günler hep yağmur oldu.
-
Hatay Kilisin yerinde olsa ne güzel olur ya.. Ne dert kalır ne tasa.. Böyle sınırda kalmayız hep
2 gün önce kar vermeyen yoktu anlamadım hep son günlerde bozuyorlar.
-
Hocam 19 sisteminde de yokmuydu bu inadı ?
Saat olarak olmasa da tutturdu o gün kar olacağını.
-
Gece uyku yok ama. Ona göre. Yine geçenki gibi sürpriz olur mu bilemem. Erken başlamıştı çünkü. Tüm modeller yağmur veriyordu o saate. Tabii biz o saatte kar başlayacak demiştik ama. Neyse 😜... Gece 00 dan sonra başlıyor hareketlilik. Sıcaklık çok yükselmezse, nem 100 olmazsa ve rüzgar yönünü güneye çevirmezse geceyi bulmaz gibi
Sıkıntı yok uyumayız. :D
-
Günaydın. Bu gece başlıyoruz. Hazır mıyız 😎
Heyecandan erkenden uyandım. Heyecanla bekliyoruz.
-
Hocam ne yapayım ayıptır sorması? Sürekli aynı şeyleri yazmamı istiyorsanız yazabilirim. Ama bir mantığı yok. 24 saat kala model yorumlama gerek yoktur diye düşünüyorum. Beklentilerimi yazdım yukarıda 💁🏻♂️. Bizim de işimiz gücümüz var. Sürekli aktif olamıyoruz kusura bakmayın. 🙌🏻
3 derece olduk bu gece için ihtimaller azalıyor mu?
-
Sahutt sisteme 1 gün kaldı daha aktif olabilirsen sana zahmet.