okan331 tarafından yazılan gönderiler
-
-
-
Antakya an itibariyle 1.8 derece.
-
Bugün değil. Yarın gece nöbet. Allah izin verirse poligon sahasına çeviririz gece burayı 😎
Cumaya kadar İskenderundayim ama yarın Antakya için çok heyecanlıyım burdayız gece inşallah.
-
Evet dostlarım. Riskli bir tahminle geldim. Yarın sabaha doğru Allah'ın izniyle Kahramanmaraş ve Hatay'ın kuzeyinde (Belen-Hassa) Isparta, Burdur, Beyşehir dolaylarında kar başlayacak. Çok yoğun bir kar yağışı olacak. Yüksek bir birikim olacaktır. Hatay ve Adana'da ise çok kuvvetli yağmur geçişleri gözlenecek. Sel ve su baskını riski kıyı şeritlerde olabilir. Onun dışında çok da ihtimal vermiyorum.
Geldik akşam saatlerine...
Hatay çevresinde akşama doğru sıcaklık yavaş yavaş kar değerlerine geriliyor. Önce sulu kar şeklinde başlayacak yağış (yükseltiye bağlı daha erken veya geç başlayabilir elbette) gece yarısına doğru tamamen kara dönecek. Sabaha doğru beyaz örtüyle uyanır mı Hatay? Zor gibi. Ama biz bütün gece takibini yapacağız. Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah. Sistemimiz hayırlı uğurlu olsun 😊
An itibariyle Antakya 2.5 derece beklenenden düşük bu gece sürpriz ihtimali var mıdır?
-
Sahutt bi değerlendirme yapar mısın? Dünden beri bir şey söylemedin.
-
Hatay Antakya an itibariyle -1 derece.
-
Hatay için Salı gecesi-çarşamba sabahı şartlar kar için uygun görünüyor.
Ecmwf vermiyor galiba
-
Hatay bu sefer olacak gibi kendi bölgemden çok buradan gol haberi bekleyeceğim sizlerle birlikte takip edeceğim inşallah olacak bu sefer
:D inşallah olacak heyecanla bekliyoruz.
-
İyi haberler bekliyoruz.
-
23 24 üne örtülü kar vermeye devam ediyor. Merak ediyorum ECMWF ısrar edecek mi..
21.30da burdayız o zaman.
-
Çok şanssız gerçekten
İlerisi için durumlar nasıl ?
-
18 öğleden sonra yağış sulu kar'a döner. Akşam kar başlar. Sabaha kadar. Öncesindeki muazzam yağışı kar olarak alamamak o kadar üzüyor kii🙄
Hep mi aynı senaryo olur bir şehirde ya?
-
Gfs nasıl gidiyor?
-
Şu an durum gayet iyi. Salı da kar var
Gfs uzun vadede vermedi yine demi.