Eyvallah hosbulduk
okan331 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Konya'dan herkese selamlar.
-
Herkese selamlar Hatay'da değiliz ama gözümüz yine Akdeniz bölgesinde ya bırakamıyoruz burayı
-
Maalesef Hatay'da depreme yakalandim ben çok kötüydü şu an şehirden çıktık.
-
Yine o günlere bazı yaşananları geride bırakarak gelirsin, gelirsiniz inşaallah.
Allah büyüktür..
Okan hakkını helal et abim..Emojiye basarken yanlış etmişim farkında da değildim.
En kısa zamanda inşaallah abim.
Sıkıntı yok yanlışlıkla olduğunu farkettim.
-
Kar yağışıni o kadar seven bir insanım her sene takip ederim sabahlara kadar kar yağsın diye beklerim. Burda her yer kar dolu ve umrumda değil o durumdayız.
-
Bir şekilde kendimizi şehir dışına attık ama hiçbir şeyimiz kalmadı maalesef..
-
Yardım yok marketlerin kapılarını kırıp bulduklarimizi alıyoruz. Şehirden dumanlar yükseliyor durumlar çok kötü burda şehir diye bir şey kalmadı. Bu enkazın toparlanması yıllar alacak.
-
Yardım varmı bulundugun yerde okan ??? enkaz altında bir akraban yakının ailenden bir fert
Yengemin annesi enkaz altında. Arkadaşım ve kuzeni de enkaz altında kaldı arkadaşım kurtuldu ama kuzeni maalesef vefat etti.
-
Haber veremiyoruz çünkü elektrik yok şebeke yok internet yok. Petrole mazot almaya gidiyoruz petrol çalışmıyor. Çok zor bir durum gerçekten.
-
Cok şükür zor da olsa hayattayiz ben de sefa kazanç gibi deprem esnasında duvarlar üstüme düşünce hayatım burda bitti demiştim merak eden soran herkese teşekkür ederim. Ama evin yarısı kalmıştı 200den fazla artçı oldu yarısı da kalmadı ev tamamen yok oldu evimiz kalmadı.
-
👀❄️
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Yağış az değil mi?
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Tm bu şekilde atarim ne zaman güncellenecek?
-
Denesene yapmayı okan331
Şimdi bakıyorum
-
Sabah dersim var bekleyen olursa buraya atsın derse gitmeden bakarız
Ben burdayım da nerden bakılır bilmiyom.