anlık veriler hariç mgm ye bakmaya gerek yok. Dünden beri guneydogulu ruzgar bekliyordu. Hic oluşmadı. Nem ve sıcaklıkta da yanilacagini düşünüyorum
Inşallah
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturanlık veriler hariç mgm ye bakmaya gerek yok. Dünden beri guneydogulu ruzgar bekliyordu. Hic oluşmadı. Nem ve sıcaklıkta da yanilacagini düşünüyorum
Inşallah
Nem in düşmesi onemli suan da. Kar yağışı aksam 6 dan önce zor merkez için
Nem daha fazla düşmeyecek gibi mgmnin dedigi gibi 75e düşmüş su an daha fazla düşmesini beklemiyor mgm.
Kötü durumda miyiz dışarıda yagis yok ve diyagramda kar yuzdesi 30 seviyelerine kadar düşmüş
An itibariyle havada çok az küçük bulutlar var yildizlar görünüyor sıcaklık 9.7e yükselmiş.
Yahu vermiş. Sana yarın öğleden sonra ancak diyorum da.
Yani sabah 10da vermemis mi demek istedim
Yok canım. Daha neler. Abartmayın abi. Sabah 10 da soğuk girişi bile yok. O soğuk kar soğuğu değil. Bizim beklediğimiz soğuk öğleden sonra ancak giriyor. Gece 01 gibi yqğış iyice hafiflemiş oluyor. Geçen seneki sistemin birebir kopyası
Vermemis mi yani gfs?
Burda hafif ruzgar basladi bu arada yagis da yok.
Nasıl bir değişiklik?
Sabah 10da kar baslatmis perşembe sabah 4e kadar diyorlar
Yahu az önce yorum yaptım ne güzel her yer için. Duamızı da ettik. İyi geceler dedik. Ne oluyor yine. Bir değişiklik mi var?
Gfsde değişiklik var
Sahutt siz ne diyorsunuz?
Bütün gece sıcaklık için bekledik ve sabah 10 da düştü.d
Ama gece 4 derece civarlarindaydik
Arkadaşlar şu an 9.5 dereceyiz sabah 10a kadar kar sicakligina düşer miyiz ki?
GOZLERIME INANAMIYORUM. SABAH 10 A KAR VERDI
Sabah 8e alarm kuralim o zaman
Noldu bizim 18.saat arkadaşlar ??
Allahım dualarla uyuyoruz. Yarın sabah yüzümüzü kara çıkartma. KAR'a çıkart yarabbim. Hayallerle uyuyup heyecan dolu bir gün yaşayacağız yarın. Hepinize iyi geceler diliyorum. Gece güncellemesine bak çık yaparım bu arada. ??.
Bu mesaja beğeni rekoru gelir mi? Beğenmeyene kar YÖK...
Gece güncellemesini bekliyoruz yazarsınız