okan331 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Geceye zaten yağış ihtimali yok artık. Bu güncelleme daha da güzel bir hal alabilir. Bunun sinyalini gördük. Herkese hayırlı geceler diliyorum
Daha erken mi baslayabilir yagis yani icon persembeye kadar yagis veriyordu o ihtimal kalmadi mi?
-
-
Ecmwf istikrar sağladı tutturacak gibi gfs de ona benzemeye başladı
-
Ne diyorum? Ben farklı bir şey söylemiyorum. Şu anda doğru model yorumlaması yaparsanız eğer. Neredeyse hepsinin mutabakat sağladığı 1 konu var. Çarşamba öğlen soğuk girişi olacak. Kar başlar. Akşama kadar devam eder
Uzamaz mı?
-
Yani mavi kütleden o kadar kar almıştık. Düşünün. Şu an bizi yeşil kütle vuracak. Öyle görünüyor.
Öyle diyorsunuz da gem dışında veren yok onlar nie vermiyor?
-
nasıl olabliyor anlamıyorum ya geçmiş olsun hepimize
Geçmiş olsun
-
Ne diyebilirim ki... Çarşamba öğlenden yağış sonuna bir şeyler alırız. Ama yağış Çarşamba akşamına keser bu görüntüye göre. Değişme payı artık çok az. Örtülü kar ihtimali kalmadı gibi bir şey Hatay'ın. Kar yağarsa öpüp başımıza koyalım
Bittik biz yine bittik
-
GFS nin farklı bir senaryo denemesi
Günler geçtikçe elimizdekiler azalıyor bundan başka veren kaldı mı?
-
Paralelin verdiği seanryo çok daha mantıklı
Paralel ne oluyordu?
-
Ecmwfye uydu yani
-
Gençlerbirliği beşiktaş maçında baya iyi kar yağıyor.
-
Dün akşam rekor konuşuyorduk bugün tamamen bitirdik.
-
GFS kuzeyli rüzgar çarşamba zorlamaz. Öğlene doğru başlar. Başlar başlamaz kar başlar diyor. GEM ancak akşam kuzeyli rüzgara döner diyor. GFS bunda istikrar istiyoruz.
Gem hala merkeze kar veriyor mu?
-
Yani 30 senaryo ortalaması bile karlı demiş. Yani şunu anlayabiliriz. Tüm GEFS senaryoları o saatlere kar veriyor
Diyagramda kaclari görürüz o zaman?