Cengiz2828 tarafından yazılan gönderiler
-
-
ECMWF ARA
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Değmiş. Elinize kolunuza emeğinize sağlık. İyi geceler
-
GFS
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Ecmwf için yaklaşık 2 bucuk saattir uykumu erteledim. Biz nasıl bir kar delisi olduk
-
Marmarali bir kar sever olarak şöyle kıyıda köşede sizi rahatsız etmeden durabilirmiyim?
-
Ecmwf yi düzelttik derken gfs batırdı. Ull yi habire deniyor gfs. Öğlen guncellemesinde duzelir diye düşünüyorum. Tabi 500 sogugundaki çekirdeğin kuculmemesi lazim.
-
İstanbul için kötü. Gfs ile aralarında fark var. Ivon dan belliydi
-
Ecmwf İstanbula gfs gibi gelmemek için direniyor
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bu saatten sonra ICON un da takibe alınması lazım diye düşünüyorum. Vade artık onun radarina girdi.
-
Sinan şimdi bir de ecmwf 144 de atarsa ben de beykozda horon tepıyorum.
-
Sinan şimdi buraya bir kar haritası atsa da istanbulu sevince bogsa?
-
Bariz batılı iniyo. Devamı çok daha iyi gelecektir. Torpuleye torpuleye indirecez o -42lik topu
-
Hayırlı sabahlar.
-
Sinan kardeşim 500 soğuğu varsa atarmisin
-
Sabah ana çıktının batılama ihtimali epey yüksek gfs boşa batılı vermez
Malesef boşa batılı vermiş
-
Ecmwf akşam alınmadıysa onu da ben alayım bari
Uğurlu geldi
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.