Yukaridaki soguk trof çok güçlü. Oldugu gibi inerse ve yağış sikintisi yasamazsak Antalya İzmir hayırlı olsun deriz. Hadi aslanım azor yatma üzerimize. Daha erken
Cengiz2828 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Dogu Karadeniz sistemi olur bu görüntü. Ülke sistemi olup AB leri patlatmasi için batılı inmesi şart. Önce İtalya doğu Avrupa sonra biz. Tam ülke sistemi olur bu senaryo. Ama bu görüntüde batilar kuru soğuk yer.
-
Baskı yiyor azor bize doğru itince sistem asyaya kaçıyor. Özet bu. Moral bozmaya gerek yok. Bakmaya devam.
-
azora müdahale olmazsa bizde dicektim tam asyaya meyillendi yine :@
-
gelo topunu yedigim
-
Gfs soğuk çıktı verecek birazdan 6 ocak sistemine. Buralar
-
-
Gfs den çok bir beklenti içerisinde değilim ama yorumlamak gerekirse diagramin ortalama üzerindeki çıktısını verdi. GEFS çıktısı daha güzel gelecektir birazdan. Ama o da ölçü değil. Diagramin 5 ocaktan sonrası çok dağınık ama o da gun gectikce asagi dogru ivmeleniyor. Umudu yitirmeden takibe devam. ***
-
Rutbemi tebrik edenlere teşekkür ederim.
yüzbaşı oldum sayenizde. Şu yanlis anlamayi duzelteyim. Ben size soylemedim yilbasinda gelecek diye sistemi. Kendi tahminimdi. Sinan hocamin tahminine lafim yok.
-
Kim bekliyordu merak ettim yılbaşında sistemi
:hoscakal:
-
Böyle karadeniz uzerinden gelen sistemler sadece dogu karadenize yagis olarak fayda sagliyor. Ic anadolu trakya ve bati kuru soguk malesef. Balkanlar uzerinden veya italya uzerinden gelmesi tum ulkeye yarar
-
Hangi Sistem ötelen di
Yilbasinda bekliyorduk 8ine kadar geldi.
-
sistemi öteleye öteleye bahar geldi
-
14437
puanım mevcut. Acemi üyelikten usta üyeliğe geçiyorum galiba. Son 563 puan. Sadece benim katılabileceğim anket düzenleyelim
-
Günaydın sevgili
ailesi. Sana da günaydın kolpa gfs