Model takibi yapmak, sistemin gelip gelmeyeceğini merakla izlemek ve yorumlamak sistemi yaşamaktan daha büyük haz veriyor insana. Benim için heyecan sistemi tahmin edip başladığı an bitiyor. Bu düşüncede olan sadece ben değilim biliyorum.
Cengiz2828 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Geçmiş olsun Sinan hocam. Dikkat edin arkadaşlar domuz gribi dolanıyor bu ara. Covid de atlattım ama bu başka bisey. Allah korusun....
-
O kadar nasıl olmuş sıcaklık? Çok ilginç. Poyraz fırtınası galiba.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
ecmwf bu akşam sistemi net görür diye düşünüyorum. Paralelde verdi
-
Gfs ye hiç güvenmeyip ama her güncellemesini takip eden var mı bakalım benim gibi?
-
yorozburnu akcaabata bağlı. Kabul etmiyorum
-
Siklonik yağış sonrası uygun rüzgarla dek olur umarım. Dek siz kar yağışı tereyagsiz iskendere benzer. (Acıktım galiba) burak hocamın paylaşımlarını özledik.
-
Bence bu işin anahtarı diagramdir. Anlık verilerle tahmin çok zor uzun vadede. Dün en soğuk 3.cikti vardı mesela. Bu tür denemeler olacaktır. Umutsuzlanmamak gerekir. Çok uzun vadeye bakıp kesin cümleler kurmayalım derim.
-
akcaabat
-
Ücretli üyelik satın alan arkadaşlarımdan rica minnet veri aldım sırf bu platformda paylaşım yapmak için. (Eski paylasimlarima bakabilirsiniz) Ama yine de yeterli puan getirmedi. Kişisel görüşüm ilerlemenin zor olduğu yönünde. Puanlamanın tekrar gözden geçirilmesini rica ediyorum. 3 yılda üsteğmen binbaşı oluyor
-
ödüllü yarışma da ilerleme için yeterli değil. Yeni üyelere ve gelişmekte olan üyelere yeteri kadar kolaylık saglanmadigini düşünüyorum. Söylediğiniz sistemle gelişme sağlayan üye varmidir? Umarım eleştirimi yanlış anlayıp beni engellemezsiniz
-
Diğer kişisel fikrimi de beyan edeyim. Adminler tarafından görevlendirme yapılmadığı sürece ilerleme zor görünüyor . Örneğin emektar üyelik için eyt nin çıkması lazım. Konuyu degerlendirirseniz sevinirim.
-
Kişisel fikrim bu puanlamayla ilerlememiz çok zor görünüyor. 15000 puan yapmam için 3 yıl aralıksız hergun online olmam lazım. 3 yıl oldu burdayim.
-
Sevgili adminler soruma cevap verirseniz sevinirim.