Bu şekilde gelsin sistem için edilecek dua var mı?
Cengiz2828 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Winter hoca zaten efso. Çok şey öğrendim kendisinden. Bıkmadan usanmadan tane tane anlatıyor.
-
İnşallah İtalya ya gider. İstanbul ve batı kesimler ancak bu şekilde sistem alır. İtalya üzerindeki sistemi oluşacak siklonlar çeker.
-
Bu gfs den bir halt olmaz
Bu sistemden bi halt olmaz bence. Bu zamana bu kadar doğulayıp da geri gelen sistem ben yaşamadım. İstanbul için bence bitmiştir
-
Ne demek bizlerde anladığımız kadar sizlere anlatıyoruz
Hocam sade ve anlaşılır anlatıyorsun. Teşekkür ederim grup adına
-
500 ve 850 soğuğu sabaha göre güçlenmiş
-
192 göktaşı bekliyorum 😎
-
Kesinlikle DEK derim. Çok kısa sürede çok fazla miktarda kar bırakır. Yağdığında üşüdüğünüzü hissetmesiniz sizi ıslatmaz. Çok yoğun yağdığından akşamları gökyüzü kırmızıya boyanır ve etraf sessizleşir...
-
Bu sefer olur işte. Sistemin balkanlardan giriş yapması lehimize. Her siklon çekecek itmeyecek sistemi
-
Hımm sence neden gider sebepleriyle beraber açıklasanız hocam🙄
Azor itiyor
-
Araya izaldan da güney de ise İtalya ispanya civarından derin alçak basınçlar siklonlar olmadığı sürece her türlü bizdeÜzerimizdeki mor kütleden bahsediyorsak çok çok zor artık
-
Şuan görünen mor kütleden ümidinizi kesin bence. Doğulayarak kafkaslara gider. Arkasından geleni bekliyoruz
-
Ne olursa olsun bir şekilde sistemi indiriyor. Sistem bizde evet ama rota halen belli değil bodoslamamı giricek İtalya dan kıvrılıpmı bize gelecek. Bu tür senaryoları bir müddet daha göreceğiz
Aradığım yorum,👏🏻
-
Gfs nin öğle güncellemesinde ne zaman yüz güldürdüğü görülmüş ki. 😔
-
sabaha göre doğulu. Bence iyi gelecek
Doğulu giderse kuru soğuk alırız. Balkanlar üzerinden gelip ab oluşturması lazım denizler üzerinde