Monalisa tablosu mübarek. İzle izle dur...
Cengiz2828 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Bilemiyorum. Sinana özelden atabildim. Özelden yazarmisin sana gönderim. Bir bakarsan sevinirim
-
Bende ecmwf haritası var ama paylaşamıyorum. Hata veriyor. Adminlerden yardım bekliyorum
-
Boşuna ümit verme lütfen
-
Bu kadar büyük bir lokmadan kırıntı almak üzdü. Umarım ülkemiz adına bol yağışın olduğu karlı bir sistem olur.
-
Fena degil bence
Moskova için muhtesem
-
Yine hüsran sanki. Sadece gfs kalmıştı elimizde. Uçup gidiyor.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Sıcaklık konusu beklentimizinde üzerinde olacak ama yağış konusunda sıkıntı çekeceğiz gibi
Yağış konusunda ben ustadlara katılmıyorum. soğuk bant girişinde karadenizin kuzeyde kalan illerimizin üzerine dekleri yagdiracagini düşünüyorum. Karadeniz tepkisiz kalmaz. Snoptik böyle gelsin yeter ki. AB ler ve yağış mutlaka duzelir
-
Hocam bunu atıp bizi umitlendiriyorsun. Bak kalp var sayın hocam. Açıklama bekliyoruz lütfen
-
Neyse düzeleceğine inancımı yitirmek istemiyorum. Avrupa sistem alıyor, kafkaslar sistem aliyor bizim sınırdan geçiyor gidiyor. Eğer bu sistem böyle gitsin bu işi bırakırım artık. O derece küserim.
-
Abi şu sınıra görünmeyen bir hat mı çizdiler bu nedir yaa? Kaçan lokma çok ama çok büyük. Devamında kafkaslara yaslanir bu. Moralimi bozdu yine
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.