iyi geceler. Giresun 25 haziran yağmur olasılığı hakkında bilgi verebilirmisiniz? Açık alanda nasipse düğünümüz var.
Cengiz2828 tarafından yazılan gönderiler
-
-
iyi aksamlar. Giresun 25 haziran yağış öngörüsü varmidir? Açık alanda düğünümüz var. Teşekkür ederim şimdiden
-
20'sinden itibaren yağışlı havalar kesiliyor. Parçalı ve güneşli hava hakim olacak gibi duruyor. Dediğiniz tarih için şu an yağış yok Giresun için, fakat uzun bir periyot olduğu için tahminler değişebilir. 2-3 güne daha sağlıklı sonuçlar verebiliriz
Teşekkür ederim
-
25 haziran giresun için yağış tahmini yapabilecek var mi? Diagram yağış açısından ne zaman netleşir?
-
Allah razi olsun hepinizden
-
Hatay Reyhanlı da olan kardeşimiz arkadaşımız varmidir?
Süheyla ince
Esra asuman ince yılmaz
Batuhan Taha yılmaz
Alttan ikisi Reyhanlı adliyesinde hakim. Dünden bu yana ulaşamıyoruz. Yardım edin lütfen
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Gunaydin. Modeller bozuldu yine. Savaşı gfs mi kazanacak yoksa?
-
Şurayada ufak bir not eklemekte fayda var benim açımdan vortex beklemiyorum olsa bile çok çok lapa lapa kar olur diyorum .
Olasi vortex girişinde gelecek olan katman -36 -38 araliginda olacaktir. Buna bagli olarak da karasal sicaklik eksili değerde olur. Lapa lapa olmayacagini düşünüyorum. Ince taneli olur sanki
-
Biraz geç oldu kusura bakmayın. Haritayı tedarik eden arkadaş uyuya kalmış
puan olsa şimdi iyi giderdi bu güncellemeden sonra
-
-
bulursam aticam