240 hariç ülke adına güzel bir güncelleme oldu. Orta vadede sistemi bize vermesi mutlu etti. Takip eden arkadaşlara mutlu pazarlar. O tostlar bitecek hadi bakim
Cengiz2828 tarafından yazılan gönderiler
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
240 Böyle gelmeyecektir
Tahmin nedir
-
ecmwf tahminimce güzel çıktı verecek yağış açısından.
-
Bu günleri çok özledik yemin ederim. Gelmezse gelmesin. Heyecanı yeter...
-
En soğuk 2. senaryo vermiş gfs.
ayrica diagrami hic begenmedim bozulma var. Umarim duzelir
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Yukarısı cok guzel. Umarim devaminda bize de gelir birseyler
-
Estimator hayırlı olsun. Bol bol kar haberlerini aliriz ins
-
Olacak olacak... ecmwf de görürse bugün bence Sinan hoca efsaneler arasına adını yazdırır. KÖ getir götürünü yapsın kral...
-
240 ı kaaleye bile almıyorum. Bugün şunu gördük ki bariz değişimler devam ediyor. Güzel güncelleme oldu. Takip eden,yorumlayan herkese teşekkürler
Surdan ekmek cikmamasi moral bozuyor. Insallah her guncelleme batili olur takibe devam
-
Ya şu görüntüden kırıntı bile alamamak. Üzücü gercekten
-
nereye birader?
Azor baskilanmasa net söylüyorum efsaneler arasına girer bu sinoptik