93 harbi tarafından yazılan gönderiler

İyi günlerr normalde Ekim kasım aylarında bir sürü sistem başlığı açılırdı aralığa girmek uzereyiz görünurde sistem yok mu hicc yoksa bu seneden de umutlu değil miyizz ,ben İstanbul adına bir iki karlı örtülü sistem alsbiliriz diye düşünüyorum

İnsan ne yapıyorsa bırakıp uzunca bir süre şu fotoğrafa takılı kalıyor. Yaptığı her şeyden herkesten uzaklaşmak istiyor. Kafasını dinlemek istiyor. Ben depremden bugüne kadar ne zaman oturup düşünsem farklı bir detaya farklı bir noktaya takılıyorum. Hiçbir şey yapasım gelmiyor sonrasında çok anlamsız geliyor her şey. Gariptir. Asla tarif edilemez bir duygu. Ama insanı çok yıpratan ,bu yaştan yaşlandığını hissettiren bir duygu. Tarif edemiyorum duygularımı

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Üzerinden çok uzun zaman geçti 6 şubat'ın o zamanlar mersindeydim.Bizim memlekette pek yıkım olmadı ama 15.katta oturmamiz dolayisiyla çok sallanmiştik .sonrasında hataylilarin coğu Mersin'e geldi hepsinden ayrı ayrı hikayelerini dinledik hepsine ayrı ayrı üzüldük özellikle de Antakyalılar çok kötü durumdaydilar psikilojikmen .üzerinden ne kadar zaman geçse de unutulmayacak bir travma maalesef . Sana ne hissettirdiğini anlayabiliyorum böylesine bağlılık hissettigin bir şehrin bu hale gelmesi seni çok üzmüştür o zamanlarda yaşadığın olaylar aklına geliyorldur falan... Üzerinden çok zaman geçti farkındayım ama ben yine de tekrardan geçmiş olsun diliyorum umarım her şey çok iyi olur bundan sonra :(.

Sizce bu sene İstanbul sağlam kar yağışlari alır mı tabi simdiden yorum yapmak zor olur ama genel manada çok sıcak bir yaz hatta sıcak bir sonbahar geçirdik buda kışın sistem alma ihtimalini arttırır bence

Tam 6 yıl olmuş üye olalı uzun zamandır girmiyordum aklıma gelince bir bakayım dedim o koca 6 senede neler değişmiş neler... O zaman hazır girmisken klasik cümlemizi de söyleyelim Mersin'de hava 14 derece yağmurlu .Dün çok fazla dolu yağdı ve baya yerler bembeyaz oldu kardan farksızdı

Bugün saat 12.30 da yola çıkıp Mersin’den Diyarbakır’a gidecektik fakat yollar kapanmış Gaziantep tarafında ,sizce yollar ne zaman açılır ?

Birde bu akşam güneydoğuda yine yağışlar olacakmış Mersin Diyarbakır güzergahında yolları kapatacak kar yağışı olur mu ,Allah izin verirse yarına yola çıkmayı düşünüyoruz.Bilgilendirirseniz sevinirim

Bugün saat 12.30 da yola çıkıp Mersin’den Diyarbakır’a gidecektik fakat yollar kapanmış Gaziantep tarafında ,sizce yollar ne zaman açılır ?

Birde bu akşam güneydoğuda yine yağışlar olacakmış Mersin Diyarbakır güzergahında yolları kapatacak kar yağışı olur mu ,Allah izin verirse yarına yola çıkmayı düşünüyoruz.Bilgilendirirseniz sevinirim