Bu gece kar var mı
93 harbi tarafından yazılan gönderiler
-
-
Sulu kar yağıyor ama bu kar tutacak kar değil maalesef izlemelik kar ama olsun kışa veda etmeden önce son bi kez karı tekrar gördük
-
Abi İstanbul İstanbul’da ne olur yeni güncellemeler ne diyor
-
Hocam -8 İstanbul için yeterli değildi diye hatırlıyorum
-
Hocam İstanbul için kar ihtimali arttı mı azaldı mı hala var mı
-
Hocam İstanbul kar alır mı hava da da olsa ,kar yapmayan soğuk sistemleri hiç sevmem
-
Bayrampaşa’da galiba son örtüsünü aldı
yağdı eridi yağdır eridi yağdı ……. Ama bu kışı kapatırken son kar yağışımı izlemek güzel oldu
-
Yahu ben anlamıyorum bu sitedekiler ne yaşıyor baksanıza dışarıda bir ayak dolusu kar var ,Sirkeci Marmaray istasyonunda deniz seviyesinin bilmem kaç kat altında yaşamıyorsanız sanıyorum İstanbul’un her noktası az çok kar aldı bakın şimdi güneş parkı parıl parlıyor yağmış karların güneşe bakan kısımları eriyor bu görüntüleri izlemek şahane değil mi bence harika bir sistemdi ,yani 60-70 cm kar yağınca ne olacaktı anlamıyorum siz hiç dışarı çıkmayan Agorofobik tiplerden misiniz önemli olan bir kaç gün sonra kıyıda köşede kalmış küçük kar birikintilerini görünce gelmiş sistemi hatırlamak mevsimleri sonuna kadar hissedebilmek değil mi karlar eriyecek şimdi bahar gelecek çiçekler açacak yeni bir mevsime merhaba demiş olacağız
-
Bana bi türlü kütle gelmiyor ya
YA YETEEER
-
Ayy yeto ya bu sistemden sonra havalar güzelleşsin artık :))
-
Hocam bir sürü kütle geliyor ben şuan Beylikdüzü’ne geçtim burda güzel yağış olur mu
-
Tek isteğim Yalova’ya ve Kocaeli’ye kar yağması dipnot konum Bayrampaşa ,
-
Bize yetmedi be abi
Akşam ve gece özellikle sabaha karşı en etiki DEK’leri alacağız, geçmiş sayfalarda yazıldı oralarada bakın. Sabaha her ilçe beyaz örtüyle uyanacaktır bence 🫡
Zaten şuanda beyaz örtü var bi 5-10 cm arası
-
Şimdi bugün için başka yağış bekleniyor mu
-
Ay allahım sonunda Kocaeli’ye kar yağdı ya sıkıldık her başlıkta kocaelili birinin ağlamasından cidden