Adım ibrahim 15 yaşındayım şuan 12 yaşıma kadar İstanbul tarlabaşında yaşıyordum bi kış anneannemi ziyaraete Erzurum'a gidecektik 11 yaşımda felandım hava çok soğuktu ve otobüsle erzurum'a gidecektik ama ben terminalde kayboldum annem de uyuduğu için farketmemiş bende tuvalletten dönüşte otobüsün yerini unuttum Erzincan 'da mahsur kalmıştım hava çok soğuktu boyum kadar kar vardı ne yapıcağımı bilmiyordum kalabalıkta o soğukta tek başıma kalakaldım annemin numarasını bilmiyordum ve şans eseri bi adamla karşılaştım kaybolduğuu ve tarlabaşına geri dönmem gerektiğini söyledim o da bilet almaya gidiyordu bana bilet alabileceğini söyledi bende istanbula gidiyorm dedi birlikte bilet aldık ve 1 saat sonra istanbula yola çıktık istanbulda geri indik ve ben evime gidebileceğimi söyledim kar yapıyordu o gün çok sert bi şekilde ben kayboldum tarlabaşına varana kadar canım çıktı meğer annemde beni arıyomuş heryerdi tüm terminallere haber vermiş deliye dönmüş beni bulamayınca evin anahtarı bende vardı eve girip ev telegonundan anneannemi aradım numarası evde yazıyordu bi defterde bu da böyle bi anı....
93 harbi tarafından yazılan gönderiler
-
-
Accuweather Efsane sisteminizi tanımıyor galba
-
Mersinde dün gece 8.00 de başlayan şiddetli yapmur yolları gölete çevirdi bazı yollar kapandı ulaşımda çok büyük aksaklıklar oldu
-
8 Ocak efsane sistemde paylaştığınız veride şok oldum mersin için -8 değerleri gösteriliyordu bu gerçekmi nası olur ? Lütfen biri cevap versin yoksa heyecandan kalp krizi geçirecem
-
Mersin için yine bir şey yok değilmi
Neyse ben alışkınım
?
-
Mersin mezitli için aralık son ve ocak ilk 2 hafta için kar ihtimali varmı kesim bir cevap veremeyeceğinizi biliyorum sadece öngörü olarak cevap verirseniz sevinirim
-
Yılbaşı haftasında Mersin için kar söz konusumu
?
-
Gözüm senden başkasını görmez yarrrr
Gözüm senden başkasınu görmez karrr
-
Şimdi bu sistemin ne zaman geleceği muamma aysonu ocakbaşı bekliyoruz herkes bunda hemfikir fakat gelip gelmeyeceği konusunda yeni bir gelişme varmı etkisini kaybettimi veya azalttımı nerelerde etkili olur vade yaklaştı artık bu tür sorulara cevap vermeye başlamalıyız
-
Bu sistem ile ilgili neden veri paylaşmıyorsunuz gfs ,ecmwf vb..
Veri daha etkili olur
-
Umarım bahsettiğimiz sistem gelir ve tüm türkiye kar altında kalır
-
Mersinde kar yağdırır mı bu sistem (2.soruşum)
Haklısınız bunu sormak için erken ama sonuçta bahsettiğiniz sistem 20-25 gün içinde gelecek ve şimdiden ön bilgi verilmesini isterim
-
Mersindede etkili olurmu ?
( Biliyorum daha erken ama )
-
6 EYLÜLDE bende aynı tepkiyi bekliyorum
-
Başınkz sağolsun