93 harbi tarafından yazılan gönderiler
-
-
MGM 1 Aralık için istanbula karla karışık yapmur göstermiş benim tahminimce bu durum yükseklerde karla karışık yağmur merkezde ise yağmur olarak düşer kky yağsa bile tutmaz zaten o yüzden istanbulda yaşayan arkadaşlarımız pek umut bağlamasınlar:/
-
Kardeşim etkilenirden kasıt kar yağışı diyorsan çok zor bir ihtimal. Bol yağmur var akdeniz şeridinde. Kar için erken aralık belki ocak beklemilisin.
teşekkür ederim etkilenirden kastım bol yağmur ve sıcaklığın düşmesiydi Mersinde kasımda kar yağması zaten olanaksız :)?
-
Bu sistemden mersin etkilenirmi etkilenirse ne kadar etkilenir? İlgili biri yorum yaparsa çok sevinirim
-
Mersin bu sene yağış ve sıcaklık bakımından nasıl bir durum geçirir ilgili biri cevap verebilirmi?
-
turkiyeyi az olsada etkilermi mini buzul cagi
etkiler etkiler 2 aya kalmaz akdeniz bile -45 leri görür
-
Mini buzul cagi kesin geliyor demi birkac ay icinde
sana kaçıncı cevap verişleri hala anlamadın mı gerçekten en az 10 kere aynı soruyu sordun sana en bilgilisinden en amatörüne kadar herkes cevap verdi (?) hala neyi anlamadığını anlamıyorum kesin diye bir şey meteoroloji de yoktur şayet mini buzul çağı gelirse de birkaç ay içinde cuk diye oturmasını bekleme
Sadece sıcaklıklar normalin altına girer veya buna benzer başka bir olay olur mini buzul çağı , küresel ısınma ... v.b bunlar uzun süreli hava olaylarıdır günlük haftalık veya aylık hava durumlarına benzemez Lütfen artık bidaha aynı şeyi sorma
-
Mersin yağış manasında çok etkilenmeyecek sanırım
-
Daha önce bu kadar sel , dolu su baslını haberi çok nadir olurdu ne oldu bu ülkeye hatta ne oldu bu dünyaya diye sormalı
-
Akdenizdeki fırtına hakkında yeni bir haber varmı
-
Kasırga olmayacak mı ?
-
mersini etkilermi???
-
Bu sistemin mersini etkilememesi üzdü hava hala sıcak bıktık şu sıcaklardan kış gelsin artık
-
Bu sistem hakkında bir sorum daha olacak
SiZce bu sistemi kapsayan günlerde kısa kollu kıyafetler sorun olurmu mersin kuyuluk ta oturuyorum
-
Akdeniz bölgesinin tamamındamı 10 derece düşüş olacak ?