Mersin için ne düşünüyorsunuz yağış ve sıcaklıklar nasıl olur
93 harbi tarafından yazılan gönderiler
-
-
93 harbi yok güzel kardeşim seninle niye aramızda fark olsun sende insansın bende insanım. Ha aramızdaki fark şu olabilir ben bu işe biraz daha gönül verdiğim için istekli şekilde yapıyorum. Yoksa değişen birşey yok. Fakat herhangi bir konuda ihtiyacin olursa bana bildir tamam mı.
tamam teşşekür ederim ?
-
gerek yok rütbeyle falan kardesim hatta istersen senin puana ihtiyacın varsa bende olan puanları verebilirim sana?
yok teşşekür ederim ben sadece sordum çünkü çok yardımın oluyor .benim le senin aranda bir fark olmalı diye düşündüm
-
Analizci 3000 'e yakın şuanın var neden hala üyesin
-
Benim anlatacağım bu seneden hergün kış konusunda biraz daha ümitsizliğe kapılıyordum çünkü mersin gibi bir yerde ancak çok soğuk bir kış yaşarsak kar yağardı bir gün yine okula gitmek için sabah kalktım önce su içmeye gittim sonra pencereden bir de be göreyim yerler bembeyaz o anki yüz ifademi ben bile merak ediyorum çünkü aklım ermiyor hava 6 derece nasıl kar yağsın gibisinden şok içindeyim hemen üzerimi değiştirdim çantamı aldım koşa koşa aşağı gidiyorum sonra gittim kar sandığım şeyi elime aldım sonra anladım ki meğerse doluymuş... yine hüsran yine
-
Tüm çaycılar meteorolojiye yönelmiş
-
Umutların tükenmesine ramak kala
-
Şıbatın 11'ine gelmişiz eskiden bu günlerde 3kalın battaniyeyle yatardık şimdi 1tanesini bile zor kullanıyoruz
-
Bu mini buzul çağı yaklaşık kaç yıl sonra olur
-
Kuyuluk eğer o çıkmazsa mezitli yazarsınız oda yakın sonuçta
-
Mersin için ne düşünüyorsunuz
Kardan umudu kestim zatende en azından kaç derece olur onu merak ediyorum
-
Arık gelsin şu sistem de herkesin kafasındaki bu endişe bitsin
-
Ben ibrahim
14 yaşındayımm
Mersinde yaşıyorumm
8. Sınıfa gidiyorum ve hava olaylarına aşırı bir ilgim var .
Ben büyüyünce Meteoroloji mühendisi olmak istiyorum
Ha bide rakım zorunlu yazmışsınız ne olur ne olmaz yazıyımm 95
-
Geçen sene ekim ve kasımda mersin hiç yağış almamıştı ve bu çok anormal bir durum çünkü mersin genel itibariyle herzaman çok yağış alır kasımın sonralına doğru yağmur duası yapmaya başlamışlardı durum o kadar vahimdi sonra aralığa girdik aralığın ilk iki haftası full herfün yağışlı aralığın ardından aralığın 4. Haftasındada sel olmuştu
-
ATmosfer
Yazdığınız yorumu okuyunca imrendim ama malesef gerkeain sizin kadar şanslı değil herkesin sizin gibi hakkıyla hukukuyla çalışan babası veya annesi yok ben annesi babası olmayıpta sokakta yaşıyan yada eli ayağı tutmayanlardan bahsetmiştim devlet yardım ediyor ama hepsine yetişmek mimkün değil ben zaten sıcak kış geçirmek istemem bende çok isterdim memleketim soğuk olsun hep kar yağsın ama iyi yandanda bakmak gerek bence