Hava sıcak diye ağlamak çok saçma tamam bende isterdim soğuk bir kış geçirmeyi hava soğuk olunca ne yapıyorsunuz zorlasan 1-2 saat kartopu savaşı yaparsın sonra gelirsin evine sobanı açarsın olan dışardakilerine oluyor sen evde sıcacık yaağında yatarken millet dışarda yatacak yer arıyor neymiş soğuk değil diye ağlıyorum bence herşeyin iyi tarafından bakın ne demek yazıklar olsun demek !!!
93 harbi tarafından yazılan gönderiler
-
-
Benüm bi sorum olacak biliyorum daha 25 gün var ama 18 şubatta ki mersin kuyuluk grafiğini paylaşırmısınız grafiğin altına ne anlama geldiğini yazarsanız sevinirim
-
Mersin kuyulukta kar ihtimali varmı grafik göndercekseniz zahmet olmazsa altına ne dediğinide söylermisiniz pek anlamıyorum da :)))
-
-
25 ocak sisteminde mersinde kar olasılığı
-
Oha mgm tahminleribde 13-14 ocak ta istanbul karlı
-
BEN bu accuweatheri öldürürüm 3 günlük tahminde 8 derecelik oynama olurmu
-
Eğer bazı arkadaşlarımızı kırdıysam tekrar çok özür dilerim ama sözlerimin arkasındayım yani sistem konusunda hala duyarlı ve emin olmanız Gerekir bence ve eleştiriye açık olmayan arkadaşımıza biley söylemek istiyorum madem eleştiriye açık değilsin doğru bilgi ver o zaman
-
Artık tahminlerinize pek inanmamaya başladım 25 ekim dediniz bişi olmadı 10 kasım dediniz yine bişey değişmedi 25 aralık kar fırtınası dediniz bırakın fırtınayı kesin kar yağar dediğiniz yerlere yağmur zor yağdı herşeyi geçtim 8 ocaktan bi beklentim vardı hava durumları 8 ocağı mevsim normallerinin üstünde gösteriyor yani Şuana kadar verdiğiniz bilgilerin %90 ı yanlış çıktı yani sallama yapması gereken üyeler değil üstelik yapanda sizsiniz
-
Keşke bu sistemde Mersin’de kar alabilse ama olacağını sanmam
-
Bu seneki sistemlerde mersinde kar yağışı alırmı
-
Evet ben mersinde yaşıyorum çok şiddetli bü doluydu gerçekten
-
Peki onun dışında bi ön bilgi verseniz 2018 hakkında kesinleşmemiştir olsa
-
Bişey sorucam bu sene geçen seneki kadar soğuk sistem alırmıyız yada elnino mu la nina mı
-
tmm tşk sahile fazla yakın değiliz Rakım yüksek bizim oturduğumuz yerin