Ay allahım sonunda Kocaeli’ye kar yağdı ya sıkıldık her başlıkta kocaelili birinin ağlamasından cidden
93 harbi tarafından yazılan gönderiler
-
-
E hani bugün öğleden sonra yoğun mar vardı yağmış karda eriyor artık
-
Hiç umut olmayan çarşamba ve perşembeden bu görüntüler çıktıysa bakalım cuma ve haftasonu neler yaşanacak?
-
Hocam Bayrampaşa çatılar 10 cm oldu
-
onumuzdeki saatlerde yogun kar 5-10 cm direk. bak bakalim bi camdan.
Hocam burda zaten yerde bi 5 cm var üzerine eklesek 15 falan olur o zaman
-
Bir araştırma sorusu sorayım ,Bugün ilk kez farkettiğim bir şey;
Rüzgar hızı gelen karların tamamiyle dağınık bir şekilde etrafa saçılması , yere düşen çoğu kar tanesinin boyutunun farklı olması gibi şartlara rağmen neden kar zeminde her yere eşit bir şekilde yağıyor yağış durduğunda dümdüz bir örtü görüyoruz tamamiyle dağınık bir şekilde etrafa saçılan yağmur damlası gibi dik bir şekilde düşmeyen karlar nasıl pürüzsüz bir şekilde bir örtü görüntüsü oluşturabiliyor
-
sen 3-5 kat giyin. sariyer beykoz besiktas umraniye atasehir. bogaz hatti ve anadolu yakasinin batisindan itibaren show basliyor. direk 1 saatte min 5 cm ve uzeri koyar gibi. agir tipi geliyor
Hocam Bayrampaşa ne olur
-
Bayrampaşa’da da örtü olmuştu çok güzel ama şuan yağış hafif kara evrildii devamı gelir mi
-
Yine beklemediğimiz anda oldu böyle sürprizi olunca daha güzel oluyor değil mi
-
Hocam bayrampaşaypda vurur değil mi şuan yoğun yağıyor tuttu bile
-
Hocam sarı kütle bpaşayıda vurur mu burda orta hafif şiddette yağıyor ince taneli ama tutucu kar yani
-
Hocam şimdi ben şeyi anlamadım bu sistemin en bomba yağışlarını beklediğiniz gün hangisi
-
yarın dün gibi olacak büyük ihtimalle
Ama dünki yağışların bir çoğu tutmadı yarının yağış miktarı dünki gibi olursa sıcaklık yeterli olacağından herhalde iyi örtü bırakır
-
Radar takip et ✅
Gece oluşumlar kuvvetlenecek, bu arada sen kışı bitiren arkadaş değil miydin ? 🙃
Valla koca
güruhu olarak herkes tahmininde birden çok yanıldı eh bir kere de ben yanılmış olayım ,bu arada kar o kadar tatlı bir durum değilmiş Mersin’imin sıcaklarını özlemedim desem yalan olur
-
Yarın saat 09.00 gibi başlar
Hocam ama gece sağlam yağışlar alırsınız falan denmişti gece yağış olmaz mı yani fazla