Daha kış bitmiş değil şubat sonu - mart başı bir soğuk hava sistemi gelebilir , eğer gelirse kar da yağabilir hemen ümidinizi kesmeyin
93 harbi tarafından yazılan gönderiler
-
-
Geçen sene 9-12 Şubat’ta Mersin’de harika kar yağışları olmuştu tutmamıştı ama seyretmesi güzel yağışlardı ,keşke öyle bir sistem tekrar gelse...
-
Mersin’e kar için yüzde kaç verilmiş
???
-
Mersin’e kar için yüzde kaç verilmiş
-
Arkadaşlar bence çok fazla umutlanmayın çünkü Hatay’a bu sistemde 27 cm kar yağması imkansıza yakın ,Benim kendi tahminim seyirlik bir kar alırsınız belki çok ince bir örtü olur 1-2 cm lik ama yüksek kesimlerde ne olur onu bilemem , Mersin ve Adana’nın bu sistemde seyirlik kar ihtimali bile çok azaldı ama olsun şükür etmek gerekir yine de en azından akdeniz bölgesi olarak güzel yağışlar alacağız
-
Mersin için kar ihtimali çok azaldı değil mi ?
-
Sahut son atılan kar haritasında Mersin adana 10 ,Hatay 50 cm vermiş
-
Model paylaşım konusunda yeni kar haritası var 21 Şubat’ a kadar Mersin Adana ve Hataya 10 cm kar vermiş
-
Sinan abi sen düşünüyorsun sence Mersin’e bu sistemde seyirlik de olsa kar yağar mı ?
-
Accuweather’ da Mersin’e kky vermiş ama ben pek sanmıyorum bu sistemde sadece kuru soğuk alırız doğu akdeniz olarak ama antalya civarı iyi yağış alır bence
-
Kar haritaları beni çok şaşırttı Mersin şehir merkezine bile 5-10 cm kar vermiş, ama kar yağacağını pek sanmıyorum
-
Şuan konuşmak için erken ama gelecek sistem Mersin’i pek etkilemeyecek gibi duruyor sizce de öyle mi cevaplayabilir misiniz?
-
10-15 mm yi geçmez denmişti ama saat 4 tem beri aralıksız şiddetli bir yağmur var daha 3 saatte devaö edecekmiş Mersin’de bence bi 40 mm olmuştur
-
Mgm hatay’a hiç kar vermemiş ama gfs 40 cm kar vermiş
-
Hatay’a 20 cm kar vermişş , Mersine 0,2 cm