Hocam cuma için sağlam yağışlar bu gece mi olacak yoksa yarın gün içinde mi ??
93 harbi tarafından yazılan gönderiler
-
-
Hocam bu yağacak karlar haftaya Salı çarşambaya kadar biraz da olsa kalır mı yoksa hemen erir mi1-2 gün içinde
-
Ay bütün karlar şarıl şarıl eriyor sanki yavaşça halbuki hava 0 derece nasıl olıyosa bu
-
Bayrampaşa’da da yoğun yağış var örtü pekişiyor ama en sinir bozucu şey kar yağışı durduktan sonra erimenin başlaması ,ısı adası problemleri
-
Üniversitesi tatil olan var mı ? Benim okul tatil etmiş
Bizimdee
-
Yarın yağışlar kaçta başlar
-
Hocam Bayrampaşa’da güzel kar yağışı aldı yerler beyazladı yağış ne zamana kadar devam eder acaba galiba yarın pek yağış yok asıl yağış cuma cumartesi
-
Değişen şey ne anlamadım
-
Deniz seviyesi bile tuttu sizin oraya kütle gelmemiş
Hocam ama sonuçta bu 2-3 gün içerisinde illa ki tutacak değil mi
-
Bayrampaşa’da çatı üstleri bile adam alkıllı tutmadı
-
Bayrampaşa’da da ince lar yağıyor şiddetli bir şekilde ama şuan yağan tutmaz bence
-
yarın spesifik istanbul için haritalı veya yazılı tahmin yapmayı düşünüyorum.
Sistem de yarım giriş yapmış olacak zaten
-
Hocam bence de bu sistem istisnaydı İstanbul artık tutucu karı zor alır bu sistemden sonra belki de dediğiniz gibi uzun yıllar tutan kar göremeyeceğiz
-
bizim yerimize de içiyorsun abi sen😅
Emre spora başlayacağım da bir kaç sorum var sen galiba tecrübelisin bu konuda insta snap Telegram vs varsa rica etsem verebilir misin arada sorum olursa yazarım
-
Çok yüksek beklentilere girmeyin bence me olacağı belli olmaz belki 40-50 cm yağar belki 5 cm anca tutar çok yükselip üzülmeyin sonra