En yüksek= 23.8
En düşük = 4.9
Yağış=2.1mm
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturEn yüksek= 23.8
En düşük = 4.9
Yağış=2.1mm
2020 EKİM -KASIM ayları yağış açısından bir tahminde bulunabilir misiniz Mersin için .
Mersin’deyim 14. Katta oturuyoruz ve dün akşam cidden iyi sallandık
Arkadaşlar biri yanıtlayabilir mi Mersinde bu sonbahar ekim -kasım ayları nasıl geçecek
Aynen kardeşim aralıkta ege bölgesi çok yağışlı gececek. Hemde kuvvetli
Peki ya akdeniz bölgesi Mersin dolayları yağış bakımından nasıl geçecek
Sözde eylülü yarıladık ama Mersin’de hala sıcak hava etkili gerçekten bunaldık artık sıcaktan özellikle geçtiğimiz hafta hava gerçekten çok sıcaktı hissedilen sıcaklıklar 45 e 50 ye dayandı neyseki haftaya kadar yavaş yavaş sıcaklıklar düşecekmiş.
Son olarak hocalarımıza sorayım Mersinde sonbaharı ne zamana hissetmeye başlarız .
Bence tahmin ,bilgi veya hava olaylarını anlatırken kullanılan kelimelerin anlamının ne olduğunun detaylı açıklaması ile birlikte yazıldığı bi başlık açılmalı örnek ver diye sorarsanız ; Ab ,Yb ,azor , siklon , +4sigma ,850hpa ,troposferik engelleme vs... daha bir sürü kelime var ben çoğunu biliyorum ama başlarda ben de bilmiyordum yeni gelenlere yardımcı olmak için böyle bir başlık açılmalı bence, eğer zaten varsada sürekli güncellenmeli.
Bu sonbahar Mersin taraflarında nasıl geçer ? Cevaplarsanız sevinirim
Herkes cevap verebilir mi ?
Ankette sorduğum soruyu cevaplayabilir mi herkes ?
Hepiniz cevaplayabilir misiniz ?
Daha önceki anketimde çoğunluk Marmara’a sonbaharın sıcak geçiceğini düşünmüş.Şimdi de farklı bir yeri soralım o zaman.
Mersin’de hava 27 derece çok bulutlu.
Sonbaharla ilgili tahminler bu sene biraz gecikti sanırsam geçen sene temmuz gibi başlamıştık.
Yani maddi anlamda bir sorun yaşadık, yaşıyoruz standartlarım düştükçe benim eski standartlarıma sahip olan insanlara karşı bir kıskançlık oluştu içimde( bence gayet doğal) bu kıskançlığın beni yorduğunu ve bu konuda ne yapmam gerektiğini sormuştum .