Kendi hayatımda olumsuz anlamda değişmeler yaşıyorum ve ben bu olumsuzluklar devam ettikçe çevremdeki insanları kıskanmaya yelteniyorum ,bu beni yoruyor ama kendimi de bu kıskançlık duygusundan alıkoyamıyorum . Sizce ne yapmalıyım ?
93 harbi tarafından yazılan gönderiler
-
-
Sizce ne yapmalıyım? adlı bir konu açılabilir arkadaşlarımız ne zaman bir ikileme düşse yardımcı olabilmemiz için .
-
Gören herkes cevaplayabilir mi ?
“Umut zaferden üstündür” sözü sizce ne kadar doğru ? Bu söz hakkında yorum yapabilir misiniz ?
-
Merhabaaalar uzun zaman oldu girmeyeli özledim buraları, ama hava çokk sıcak gerçekten Mersin’de hissedilen 40-45 bence bir an önce soğuklar gelmelii
-
İyi akşamlar Mersin’de hava 20 derece inanılmaz bir yağmur ve şimşek var mezitli taraflarında herkes şaşkın
-
Basra ve afrika etkili değil pek henüz. Bu sebepten dolayı o kadar sıcak gelmiyor.
Peki bu kışında soğuk ataklarının etkili olmayacağını mı gösteriyor
-
Günaydın Mersinde hava 23 derece parçalı bulutlu.
Bir sorum olacak ama herkesin cevap vermesini istiyorum yaza girmiş olmamıza rağmen benim yaşadığım şehir yaz başlangıcından beri asla sıcak olmadı geçen senelerde bu zamanlarda sıcaktan bunalırdık öğlen hava 28-29 dereceyi geçmiyor .ACABA bu her yerde böyle mi ? Ve sizce nedeni nedir ? her kullanıcı yaşadığı şehirdeki durumu yazarsa sevinirim.
-
Merhaba Mersin’de hava 21 derece parçalı bulutlu .bu yaz Mersinde rekor yüksek sıcaklıkların görülme ihtimali var mıdır ayrıca bu rekor sıcaklıklar kışın da çetin geçeceğinin habercisi midir ?
-
Herkese iyi akşamlar Mersin’de hava 18 derece açık .ben bu havaya bir anlam veremedim geçen hafta 40-45 dereceyi gördük sıcaktan bunaldık şimdide akşamları dışarı ceketsiz çıkılmıyor üstelik hazirana girdik nerdeyse, çok garip gerçekten .
Ha birde geçenlerde intenette 2020’de güneş lekelerinin görülmediği bu yüzden mini buzul çağı olabilir tarzı yazılar gördüm bunların aslı nedir onu da cevaplarsanız sevinirim .
-
Çamur yağacak haberleri ne kadar doğru yağarsa ne zaman ve nereleri etkiler??
-
Abi amerika buna izin vermez adamlar güvende çinin yok olmasını istiyorlar saten
Bilmeden konuşmayın Amerika Çin’deki ihracatından kaldırdığı para çok büyük bir mevla
-
Herkese iyi akşamlarr Mersin’de hava 5 derece bulutlu ama önceki 3-4 güne göre hava ısındı biraz
-
Hangi kaynak o 15 derece gosteren :-D
çoğu site 13-15 arası gösteriyor 1-2 derecenin lafını mı yapıyosun
-
İstanbul,da havanın 14-15 derece olup Mersin’de 3 derece olması
-
Mersinde hava 3 derece Yağmaz dendi ama yine kar yağdı aralıklarla sağanak halinde 2-3 saattir yağıyor ama tutmadı maleseff eridi hemen